Έρχεται «καμπάνα» από την ΑΕΚ στον Βράνιες

Έρχεται «καμπάνα» από την ΑΕΚ στον Βράνιες

«Βαρύ» το κλίμα για τον Βράνιες μετά και τα χθεσινοβραδινά instastories για την Καρλεούσα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αναμένεται έξτρα τιμωρία από εκείνη για τα όσα συνέβησαν στο πάρτι γενεθλίων του.

Τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Δευτέρα στο πάρτι γενεθλίων του Βράνιες δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη διοίκηση της ΑΕΚ η οποία αναμένεται να τιμωρήσει τον Βόσνιο αλλά και όσους συμπαίκτες του ξέφυγαν με την εικόνα τους να μην παραπέμπει σε ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Βράνιες έδωσε και νέες αφορμές για τιμωρία. Ο αμυντικός της Ένωσης βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών των Πειραιωτών λόγω της γνωστής ιστορίας με την Καρλεούσα, τόσο με συνθήματα όσο και με πανό τα οποία δεν άφησε αναπάντητα. Μετά το ματς απάντησε μέσω stories στο instagram χρησιμοποιώντας άσχημες εκφράσεις κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ και κυρίως στον Ίλια Ίβιτς.

Μάλιστα του ζητήθηκε να κατεβάσει την ανάρτηση αλλά δεν το έκανε κι έτσι αναμένεται και νέα, έξτρα τιμωρία για τον Βόσνιο που φαίνεται πως το αυτί του δεν έχει ιδρώσει στο ελάχιστο από το προ λίγων εβδομάδων κήρυγμα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στα Σπάτα κι αν συνεχίσει έτσι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ