Παναθηναϊκός: Το θετικό κλίμα με Ινσούα, το… κλειδί της υπόθεσης και ο ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Το θετικό κλίμα με Ινσούα, το… κλειδί της υπόθεσης και ο ΠΑΟΚ

Ώρα διαπραγμάτευσης με τον Εμανουέλ Ινσούα και τον Παναθηναϊκό. Τι συνέβη στη χθεσινή συνάντηση, τι θα κρίνει την υπόθεση, πως έχουν τα οικονομικά δεδομένα.

Δε θα είναι μια εύκολη η υπόθεση η παραμονή Ινσούα στον Παναθηναϊκό. Διότι ο Αργεντινός είναι βασικός, είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη του ρόστερ, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πόσο απαραίτητος είναι. Άρα είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να δεχτεί μια πρόταση που θα γράφει πάνω ποσό κάτω των 300.000 ευρώ. Όμως αυτό δεν είναι το πρώτο ζητούμενο για τον Αργεντινό και αυτό είναι το καλό νέο της υπόθεσης.

Ο Ινσούα, όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, θέλει να δει ένα πρότζεκτ ανταγωνιστικό. Θέλει να αγωνίζεται σε έναν Παναθηναϊκό που θα έχει μεγάλους στόχους και όχι σε ένα περιβάλλον που θα… φυτοζωεί. Οι πράσινοι την επόμενη σεζόν θα έχουν μπροστά τους και πάλι την πρόκληση της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Και αυτό που μετέφερε ο αδερφός του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι πως αν υπάρξει ένα πλάνο… επιτυχίας, τότε ο Εμάνουελ δεν πρόκειται να χαλάσει τη συμφωνία και θα βρεθεί λύση και στο οικονομικό.

Αυτό είναι το κλειδί της υπόθεσης. Να πείσει ο Παναθηναϊκός τον Ινσούα πως η επόμενη σεζόν θα είναι διαφορετική από την περσινή και τη φετινή. Αυτό, άλλωστε, του είχαν μεταφέρει Δώνης και Νταμπίζας τον καιρό που η Λας Πάλμας πίεζε για να τον αποκτήσει. Τότε η Λας Πάλμας ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και από τον Παναθηναϊκό είχαν πει στον παίκτη πως αξίζει να λάβει μέρος στο πρότζεκτ που αργά ή γρήγορα θα φέρει τους πράσινους στην Ευρώπη και πάλι.

Όπως σημαντικό είναι και να υπάρχει κανονικότητα στις πληρωμές, όπως αυτή που υπάρχει φέτος. Και να μην αναγκαστεί η πλευρά του παίκτη να στέλνει… εξώδικα στην ΠΑΕ για οφειλές, όπως έχει συμβεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: ο Ινσούα περνάει πολύ καλά στην Αθήνα. Κι έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό. Δε θέλει να αλλάξει τις συνήθειές του, δε θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Όλα αυτά παίζουν ρόλο σε μια διαπραγμάτευση.

Η κουβέντα για τον ΠΑΟΚ

Για τον Αργεντινό υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Έχει γραφτεί πολλάκις, δεν έχει διαψευστεί από κανέναν, είναι σίγουρο πως στη Θεσσαλονίκη τον βλέπουν ως ιδανική λύση για μπακ απ του Γιαννούλη. Τι ειπώθηκε στη χθεσινή συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα;

Από τον Παναθηναϊκό ρώτησαν την πλευρά του παίκτη αν έχει κάποια ενόχληση κι εκείνοι το αρνήθηκαν. Ούτε επαφή, ούτε τηλέφωνο, ούτε τίποτα. Λογικό, αφού ο Ινσούα έχει συμβόλαιο. Από 1η Γενάρη, όμως, αν δεν έχει ανανεώσει, θα μπορεί ο ΠΑΟΚ και οποιοσδήποτε τον θέλει να κάνει… παιχνίδι ελεύθερα. Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει νωρίτερα την υπόθεση και να τον κρατήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ