Μελισσανίδης σε παίκτες: «Κανείς δεν θα προσβάλει τις αρχές αυτής της ομάδας»

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Κανείς δεν θα προσβάλει τις αρχές αυτής της ομάδας»

Ο ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και τις… απειθαρχίες. Εκτός αγωνιστικών πλάνων από τον Κωστένογλου για ένα μήνα ο Βράνιες!

Στα Σπάτα βρέθηκε από νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως και ο Ίλια Ίβιτς. Μάλιστα η παρουσία του ηγέτη της ΑΕΚ στο προπονητικό έγινε έπειτα και από την παραίνεση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές τόσο για την εικόνα τους απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και για τα παραπτώματα που καταγράφηκαν τελευταία, με τον Βράνιες να είναι πρωταγωνιστής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, ακόμα κι αν έρχονται… τσάμπα, όπως αυτή με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεχτεί από κανέναν να προσβάλει τις αρχές της ομάδας, που είναι ξεκάθαρες και δεν έχουν καμία σχέση με τα γεγονότα που καταγράφηκαν τελευταία.

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε», είπε στους παίκτες ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της ομιλίας του έγινε γνωστό πως θα επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες που… ξέφυγαν στο πάρτι του Βράνιες, ενώ ο ίδιος ο Βόσνιος θα κληθεί σε απολογία για την ανάρτησή του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 30χρονος αμυντικός είναι πιθανό να τεθεί εκτός αγωνιστικών πλάνων από τον Κωστένογλου για έναν μήνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ