Επιβεβαίωση για Πόρτο-Οτζίτζα και νέα επαφή

Επιβεβαίωση για Πόρτο-Οτζίτζα και νέα επαφή

Η «A Bola» επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του to10.gr για την κρούση των «Δράκων», που επιμένουν για τον Βέλγο χαφ.

Είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό του ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που θα κρίνει πολλά, αναφορικά με τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Καθώς άλλη στόχευση θα υπάρχει με τον Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε στο ρόστερ και άλλη χωρίς αυτόν. Καθώς το κενό που μπορεί να δημιουργηθεί θα είναι σημαντικό και θα προκαλέσει την ανάγκη αλλαγής πλάνου στις μεταγραφές.

Η Πόρτο είναι η ομάδα που προσπαθεί να προκαλέσει αυτή την αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Από χθες to10.gr αποκάλυψε την κρούση που έκαναν οι «Δράκοι» στους «ερυθρόλευκους» και μία ημέρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση την Πορτογαλία. Με την εφημερίδα «A Bola» να αναφέρει σε πρωτοσέλιδο χτύπημά της ότι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει ψηλά στη λίστα της τον μέσο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, ο 28χρονος χαφ των Πειραιωτών βρίσκεται εδώ και καιρό στο… ραντάρ των πρωτοπόρων του πορτογαλικού πρωταθλήματος, καθώς το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου επιθυμεί την απόκτηση ενός ολοκληρωμένου μέσου, με δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες. Κάτι που η Πόρτο είδε στο πρόσωπο του Οτζίτζα. Για την απόκτηση του οποίου, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν αρκούν τα 2,5 εκατ. ευρώ που λέγεται ότι προσέφεραν στην πρώτη προσέγγιση που έκαναν στους «ερυθρόλευκους».

Επαναλαμβάνουνε σε αυτό το σημείο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ενδώσει στις πιθανές πιέσεις, ούτε του παίκτη ούτε των ενδιαφερόμενων ομάδων, εάν δεν φτάσει στην ΠΑΕ προσφορά που να ανταποκρίνεται στην υπεραξία που έχει τεθεί στο όνομα του Βέλγου μέσου. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μαζί με την πληρωμή της Λέγκια και το συμβόλαιο του Οτζίτζα το πρώτο εξάμηνο του έτους, οι πρωταθλητές έχουν πληρώσει σχεδόν 4 εκατ. ευρώ για τον παίκτη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ