Παναθηναϊκός: Οι ευχαριστίες του Δώνη στους εργαζόμενους

Παναθηναϊκός: Οι ευχαριστίες του Δώνη στους εργαζόμενους

Ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε πιο ενεργό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και είχε δύο χωριστές ομιλίες στους εργαζόμενους στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές.

Συσπείρωση προσπαθεί να πετύχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης και ανέλαβε πρωτοβουλίες την Τρίτη (29/10). Ο προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε σε… δύο δόσεις, στους παίκτες και στους εργαζόμενους, για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση τους και να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Μοιρώτσος, Μπάμπης Τσιμπίδας

Αρχικά, ο Δώνης μάζεψε τους υπαλλήλους στο Κορωπί, τους ευχαρίστησε για την υπομονή την περίοδο των καθυστερήσεων στις πληρωμές και ζήτησε τη στήριξη τους στο έργο του προπονητικού επιτελικού. Ο Δώνης ανέφερε:

«Ήθελα καιρό να σας μιλήσω, αλλά τα απρόοπτα δεν μου έδωσαν την ευκαιρία. Είχαμε βάλει στόχο με τον Νταμπίζα να επαναφέρουμε την κανονικότητα στις πληρωμές, γιατί όταν ήρθαμε υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις. Νομίζω ότι πετύχαμε αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο. Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς περάσατε δύσκολα και παρόλα αυτά, βάλατε πλάτη. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπομονή και τη δουλειά σας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Έπειτα, ο Δώνης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές πριν την προπόνηση και τους εξήγησε ότι κατανοεί την επιθυμία του καθενός να αγωνίζεται, αλλά τους υπενθύμισε ότι εκείνος αποφασίζει, αν και αναγνώρισε ότι έχει κάνει λάθη. Χαρακτηριστικά, τα λόγια του ήταν:

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να παίζετε όλοι, είναι λογικό σε κάθε ομάδα ο κάθε παίκτης να θέλει να παίζει. Όμως, αυτός ο οποίος παίρνει τις αποφάσεις είναι ο προπονητής. Κάποιοι είστε σε φόρμα, άλλοι είστε σε κακή περίοδο, εγώ σας βλέπω κάθε μέρα και με αυτό το κριτήριο βγάζω την ενδεκάδα. Υπάρχουν φορές που και εγώ θα κάνω λάθος επιλογές, όμως να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους το ίδιο. Θέλω να έχετε θετική ενέργεια, να σκέφτεται σωστά και θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που έχουμε βάλει στόχο».

Ειδικά για τους εργαζόμενους, μέχρι πρότινος αρμόδιος ήταν ο Νίκος Νταμπίζας, όμως μετά την αποχώρηση του υπήρχε ένα κενό εξουσίας και ο Δώνης επιχείρησε να το αναπληρώσει. Κυρίως για να τους καθησυχάσει ότι δεν θα επανέρθει το προηγούμενο καθεστώς, αφού εκφράστηκε μία ανησυχία μετά την αποπομπή του Νταμπίζα από τον Αλαφούζο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ