«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μίλτον Κάσκο»

«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μίλτον Κάσκο»

Σενάριο από την Αργεντινή εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον 29χρονο διεθνή αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Μίλτον Κάσκο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Ενός παίκτη που θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στον Λεονάρντο Κούτρη και θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο. Με τους Αργεντινούς, λοιπόν, να φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα ενός ποδοσφαιριστή που έφτασε να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, του Μίλτον Κάσκο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Σεμπαστιάν Σρουρ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Continental», λοιπόν, για τον 29χρονο αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ έχει υπάρξει ενδιαφέρον από την Ιντερ. Ωστόσο επισημαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θα προβάλει ανταγωνισμό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Μπουένος Αϊρες.

Ποιος είναι ο Κάσκο; Ο Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Χιμνάσια Λα Πλάτα, με τη φανέλα της οποίας είχε 73 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2012 τον απέκτησε η Νιούελς Ολντ Μπόις (99 συμμετοχές, 8 γκολ, 8 ασίστ), ενώ μετά από τρία χρόνια (2015) εντάχθηκε στο δυναμικό της Ρίβερ Πλέιτ (64 ματς, 2 γκολ, 6 ασίστ), με την οποία κατέκτησε το Recopa Sudamericana το 2016. Σε διεθνές επίπεδο ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής Αργεντινής που έφτασε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα του 2015, έχοντας δύο συμμετοχές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι ο Κάσκο είναι βασικός αυτή τη στιγμή στη Ρίβερ Πλέιτ, η διοίκηση της ομάδας του θέλει να τον πουλήσει, λόγω της επιθυμίας να προωθηθεί ακόμη περισσότερο ο 19χρονος Μαρσέλο Σαράτσι. Με τον Ουρουγουανό μπακ να αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του Μπουένος Αϊρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ