Ογκνιέν Βράνιες, μια «βόμβα» στα Σπάτα

Ογκνιέν Βράνιες, μια «βόμβα» στα Σπάτα

Τα παραπτώματα του αδιόρθωτου Βόσνιου στόπερ που μπήκε στον «πάγο» και δείχνει μετέωρος για την επόμενη μέρα.

Ο Ογκνιέν Βράνιες κατάφερε για άλλη μια φορά να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα για λόγους μη αγωνιστικούς. Τα απανωτά παραπτώματα του Βόσνιου στόπερ έφεραν την «έκρηξη» του Δημήτρη Μελισσανίδη και την απόφαση της διοίκησης ο παίκτης να μπει στον «πάγο» για τον επόμενο μήνα, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και ένα γερό χρηματικό πρόστιμο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα υπολογίζει στον Βράνιες για τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο (03/11), Παναθηναϊκό (10/11), Άρη (24/11) και ΟΦΗ (30/11). Ο Βράνιες κλήθηκε σε απολογία και εκεί αναμένεται να του γνωστοποιηθεί η απόφαση της ομάδας, με τον ίδιο να έχει παράλληλα την ευκαιρία να δώσει τις όποιες εξηγήσεις έχει. Ωστόσο, τα κρούσματα είναι πολλά και η θέση της ΑΕΚ μοιάζει πλέον ξεκάθαρη.

Το… κυνήγι στον Μπακάκη

Πριν την επίσκεψη του Ίλια Ίβιτς στα Σπάτα και την «κατσάδα» στους παίκτες ο Ογκνιέν Βράνιες είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα έντονο επεισόδιο στα Σπάτα. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ο Βόσνιος έγινε έξαλλος με τον Μιχάλη Μπακάκη, τον οποίο πήρε στο… κυνήγι μέσα στο προπονητικό της Ένωσης και χρειάστηκε η επέμβαση των συμπαικτών του, προκειμένου τα πράγματα να μην ξεφύγουν κι άλλο!

Ξέσπασε σε… κάδους

Λίγες μέρες μετά και αφού απολογήθηκε στον Μπακάκη αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα για τη συμπεριφορά του, ο Βράνιες βγήκε ξανά εκτός εαυτού. Πάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης. Τότε την πλήρωσαν ωστόσο κάποιοι κάδοι, που βρέθηκαν στο διάβα του, με την εικόνα του έξαλλου Βράνιες να βγάζει εκτός εαυτού τον Νίκο Κωστένογλου, μιας και το όλο σκηνικό εκτυλίχθητε μπροστά στα μάτια του.

Ξέφυγε στο πάρτι του

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ογκνιέν Βράνιες γιόρτασε τα γενέθλιά του, παρουσία όλης της ομάδας, σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας. Εκεί όμως τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Βόσνιο και τους συμπαίκτες του να παραβιάζουν το οράριο και να παρουσιάζουν απρεπέστατη συμπεριφορά, τραγουδώντας ημίγυμνοι υβριστικά συνθήματα και δείχνοντας σε εικόνες που κυκλοφόρησαν… μεθυσμένοι!

Προκλήσεις πριν το Φάληρο

Τρεις μέρες μετά τα γεγονότα της Γλυφάδας και με το κλίμα να μην είναι καθόλου καλό για τον Βράνιες, ο Βόσνιος αμυντικός συνέχισε το… ρεσιτάλ του. Αυτή τη φορά μέσω των social media. Ο Βράνιες ανάρτησε προκλητικό μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως… έρχεται στον Πειραιά. Ένα μήνυμα που όπως είναι λογικό προκάλεσε αρκετά τον κόσμο του Ολυμπιακού, για τον οποίο ο Βράνιες είχε μετατραπεί σε «κόκκινο πανί».

Η χυδαία ανάρτηση μετά το ματς

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανάρτησε ένα πανό για τον Βράνιες, στο οποίο απεικονιζόταν και η Γελένα Καρλέουσα. Η Σέρβα τραγουδίστρια με την οποία πέρυσι είχε εμπλακεί σε ένα ερωτικό σκάνδαλο με πολλαπλές επιπτώσεις. Ο Βράνιες αμέσως μετά το ματς έκανε μια χυδαία ανάρτηση θέλοντας να απαντήσει στους ερυθρόλευκους, με ένα μήνυμα που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Η άρνηση και η… αντίδραση

Η ΑΕΚ ζήτησε άμεσα από τον Βράνιες να «κατεβάσει» την χυδαία ανάρτηση, με τον Ίλια Ίβιτς να επικοινωνεί ο ίδιος με τον παίκτη προκειμένου να τον… συνετίσει. Ο 30χρονος αμυντικός αρνήθηκε όμως να το κάνει, κατεβάζοντας την εν λόγω ανάρτηση μόλις χθες και έπειτα από τα «γκάζια» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Τίγρης» ήταν σε έξαλλη κατάσταση και τα όσα είπε στον Βράνιες, έκαναν τον Βόσνιο να πάρει τελικά αυτή την απόφαση.

Η επόμενη μέρα

Μετά και τα τελευταία γεγονότα, είναι σαφές πως η επόμενη μέρα του Βράνιες στην ΑΕΚ δείχνει «θολή». Ο Βόσνιος αμυντικός έδειξε… αδιόρθωτος και η Ένωση δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να ανεχτεί τα τερτίπιτα του, που έκαναν για άλλη μια φορά άνω-κάτω την ομάδα. Η ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Βράνιες, που αν υποπέσει έστω και στο παραμικρό ατόπημα μετά το πέρας της τιμωρίας του, είναι πιθανό να αποτελέσει πρόωρα παρελθόν για την Ένωση. Κάτι που έτσι κι αλλιώς φαίνεται πως θα συμβεί το καλοκαίρι, μιας και φαντάζει δύσκολο η ΑΕΚ να κινηθεί για να τον κρατήσει στις τάξεις της, μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Άντερλεχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ