Ολυμπιακός: Έχει… ξεχάσει τι θα πει ήττα στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Έχει… ξεχάσει τι θα πει ήττα στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός νίκησε και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με 2-0 και διεύρυνε το αήττητο σερί του εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου έχει να ηττηθεί πάνω από έναν χρόνο και πιο συγκεκριμένα 13 μήνες.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα μια νίκη εντός έδρας τη φετινή σεζόν, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-0 και παρέμεινε μόνος, πρώτος και αήττητος στην κορυφή της Super League.

Παράλληλα, βέβαια οι ερυθρόλευκοι διεύρυναν και ένα μοναδικό αήττητο σερί στο Καραϊσκάκη, καθώς έχουν να γνωρίσουν την ήττα εντός έδρας στο πρωτάθλημα από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2018. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε φύγει με το διπλό από το φαληρικό γήπεδο, καθώς είχε νικήσει με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι μπορούν άνετα να πουν ότι αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα.

Από το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά, ο Ολυμπιακός έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα στο Καραϊσκάκη, αφού μετράει 13 μήνες αήττητος. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ολυμπιακός έκτοτε μετράει συνολικά 16 παιχνίδια στο «κάστρο» του για το πρωτάθλημα και έχει ένα μοναδικό ρεκόρ 15 νικών και μόλις μιας ισοπαλίας.

Η ισοπαλία αυτή είναι από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν, όπου οι δύο «αιώνιοι» είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι με 1-1, με τον Ολυμπιακό να έχει το 5/5 φέτος και να θέλει φυσικά να το διευρύνει ακόμα περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ