ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Ζεράλδες, πρόβλημα με Κλωναρίδη

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Ζεράλδες, πρόβλημα με Κλωναρίδη

Ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους έχει υποστεί ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ενώ από την πλευρά του, ο Ζεράλδες ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Μπάρκα να ακολουθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ και ο Μιχάλης Μπακάκης με τη σειρά του γυμνάστηκε ατομικά, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική.

Παράλληλα, σε απεικονιστικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του συλλόγου για μερικό διάστημα.

Στα θετικά, η επιστροφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες στις προπονήσεις, ο οποίος πλέον έθεσε ξανά εαυτόν διαθέσιμο για τους «κιτρινόμαυρους». Η επόμενη προπόνηση της «Ένωσης» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (31/10) τις 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ