ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Ζαμπά

Ο Λεό Ζαμπά προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το ματς της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για την ένατη αγωνιστική της Superleague.

Ο Αμπέλ Φερέιρα εστίασε στο κομμάτι της κυκλοφορίας, αλλά και στο αμυντικό και επιθετικό transition, ενώ είδε με ικανοποίηση τον Λεό Ζαμπά να τίθεται ξανά στη διάθεσή του. Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Βαρέλα ξεκίνησε τρέξιμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα στο κυνήγι της κορυφής.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (30.10) εστίασε πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έμφαση δόθηκε και στο αμυντικό και επιθετικό transition, ενώ παράλληλα το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο Λέο Ζαμπά συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, αφού ξεπέρασε την μυική κάκωση που είχε στον αριστερό ημιτεντώδη.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και συνεχίζει τον αγώνα για την επάνοδο στα γήπεδα.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .Η προπόνηση της Πέμπτης (31.10) θα διεξαχθεί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ