Σενάριο για Μπουχαλάκη και Λιόν

Σενάριο για Μπουχαλάκη και Λιόν

Δημοσίευμα από τη Γαλλία αναφέρει ότι η Λιόν πέρα από την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα, εξετάζει και την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με τους περισσότερους συλλόγους του εξωτερικού να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τους παίκτες του.

Μια από αυτές είναι και η Λιόν που, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, έχει στο στόχαστρο της τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά ο Έλληνας μπακ δεν είναι ο μοναδικός που κοιτάζουν οι Λιονέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, μετά τον Κώστα Τσιμίκα η Λυών φέρεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της και στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι έχουν στείλει σκάουτερ και για τους δυο παίκτες στο Καραϊσκάκη κατά καιρούς, ενώ βρέθηκαν και στο παιχνίδι με την Μπάγερν, μένοντας μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένοι με την εμφάνιση και των δυο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην τιμή τους, με τον Τσιμίκα και τον Μπουχαλάκη να στοιχίζουν γύρω στα 4-5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δύσκολα θα δώσει με αυτά τα χρήματα κάποιον εκ των δυο που τη φετινή σεζόν είναι βασικοί κι αναντικατάστατοι. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει για τους δυο ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι οι μοναδικοί που απασχολούν ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ