Ετοιμάζει νέα μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία ο Σαββίδης

Ετοιμάζει νέα μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη ενός σπουδαίου επιχειρηματικού deal, καθώς διαπραγματεύεται την αγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Πόρτο Καρράς».

Ο Ιβάν Σαββίδης προχωράει σε νέα επιχειρηματική συμφωνία, καθώς είναι ο επενδυτής με τον οποίο εισήλθε σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις η Τεχνική Ολυμπιακή για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν είναι κοντά στο να αποκτήσει ένα ακόμα εμβληματικό ξενοδοχείο και να το προσθέσει μαζί με το Μακεδονία Παλλάς, το ιστορικό «κόκκινο κτίριο» απέναντι από το ναό της Αγίας Σοφίας στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας 31 και Ερμού 52, το Ξενία στο Παλιούρι της Χαλκιδικής, και βεβαία, τον ΟΛΘ, μέχρι πρότινος την ΣΕΚΑΠ, που τώρα πωλήθηκε σε ιαπωνικά συμφέροντα, και το μεταλλικό νερό Σουρωτή.

Το συνολικό ποσό που θα πρέπει να διαθέσει ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά ενδέχεται να φτάσει ακόμα και τα 300 εκατ. ευρώ, ενώ θα επενδύσει και πολλά ακόμα για το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει έκταση 17.000 στρεμμάτων πουλιέται μαζί με τη δυνατότητα ανάπτυξης περί των 500 παραθεριστικών κατοικιών, μια μαρίνα μια ένα καζίνο.

Η πρόθεσή του να επενδύσει στην περιφέρεια είναι γνωστή και τώρα η προοπτική εξαγοράς του Πόρτο Καρράς του προσδίδει και μια νέα αναπτυξιακή δυναμική, ενώ στις επαφές που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η επένδυση αυτή «έπεσε» στο τραπέζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ