Διάψευση Πιαλόγλου πως έδωσε συνέντευξη σε ΜΜΕ του Σαββίδη

Διάψευση Πιαλόγλου πως έδωσε συνέντευξη σε ΜΜΕ του Σαββίδη

Στις 11:30 το πρωί εμφανίστηκε συνέντευξη του προέδρου της Ξάνθης, Άρη Πιαλόγλου, σε αθλητική ιστοσελίδα του Σαββίδη. Λίγες ώρες αργότερα ο Πιαλόγλου διέψευσε ότι έδωσε συνέντευξη. Αναμένεται με αγωνία η αντίδραση του... αφεντικού.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ελληνικό Τύπο. Τη μία μεταφράζονται ανακοινώσεις του υπουργείο με διαφορετικό τρόπο απ’ αυτό που εννοούν, την άλλη παρουσιάζονται συνεντεύξεις προσώπων οι οποίες μετά διαψεύδονται από τα ίδια πρόσωπα ότι δόθηκαν. Και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες, από Μέσο του Ιβάν Σαββίδη.

Στις 11:30 το πρωί δημοσιεύτηκε σε Μέσο του Σαββίδη συνέντευξη του προέδρου της Ξάνθης, Άρη Πιαλόγλου, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε επίθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη και στα όσα υποστήριξε πριν από μερικές μέρες. Τι ακριβώς παρουσιάστηκε να λέει ο Πιαλόγλου;

«Περιμένουμε να τολμήσουν να απαντήσουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ή ο Σάββας Θεοδωρίδης, αν εκπροσωπεί επίσημα τον Ολυμπιακό και τότε θα πάρουν τις…χοντρές απαντήσεις τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει, για να ξέρουμε αν όσα είπε ο κ.Θεοδωρίδης απηχούν και τις απόψεις του Ολυμπιακού. Και το λέμε αυτό, διότι εξ όσων γνωρίζουμε ο κ.Θεοδωρίδης έχει αποχωρήσει από την θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, είναι επίτιμος πρόεδρος και λέει όσα λέει χωρίς να έχει επιπτώσεις από την αθλητική δικαιοσύνη».

Έτσι παρουσιάστηκαν, κατά λέξη, στο Μέσο του Σαββίδη, οι κουβέντες του προέδρου της Ξάνθης. Είναι όμως έτσι η πραγματικότητα; Διότι λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ο Πιαλόγλου, μέσω επίσημης δήλωσής του στην ιστοσελίδα της Ξάνθης, διέψευσε πως έχει δώσει συνέντευξη. Και είπε χαρακτηριστικά:

«Σε διαδικτυακό site φαίνεται ότι έδωσα συνέντευξη. Όλα όσα αναγράφονται καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και με τις θέσεις μου. Την μοναδική δήλωση την οποία έκανα, ήταν ότι οι θέσεις του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ έχουν εκφραστεί μέσα από το Δελτίο Τύπου. Αυτό γίνεται διαχρονικά, τα τελευταία 30 χρόνια, κι αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο αυτής».

Όπως καταλαβαίνετε… έμπλεξαν με τις αλήθειες. Κάτι έχουν πάθει όλοι αυτοί με την αλήθεια και το ψέμα τώρα τελευταία.

Ο συντάκτης της συνέντευξης και εργαζόμενος στο Μέσο του Σαββίδη απάντησε στον Πιαλόγλου με διάψευση της… διάψευσης λίγη ώρα αργότερα και το μπάχαλο συνεχίζεται. Μέχρι το βράδυ μπορεί ο καθένας να διαψεύδει τον εαυτό του.

Θα έχει φυσικά ενδιαφέρον και η στάση του αφεντικού σε αυτή την κόντρα. Του αφεντικού της ομάδας στην οποία πρόεδρος είναι ο Πιαλόγλου και του αφεντικού του Μέσου στο οποίο δημοσιεύτηκε η συνέντευξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ