ΠΑΟΚ : Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Ελισέου

ΠΑΟΚ : Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Ελισέου

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση αριστερού μπακ και μια περίπτωση που φέρεται να εξετάζει είναι ο Ελισέου της Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 33χρονου αριστερού μπακ της Μπενφίκα, Ελισέου, ο οποίος υπήρξε μεταγραφικός στόχος και του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Record, ο Ελισέου δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα, έχει προταθεί στον δικέφαλο του βορρά και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Ο Ελισέου θέλει να φύγει από την Μπενφίκα, διότι δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα αναφέρει ότι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κινηθεί για τον Πορτογάλο θα πρέπει να καταβάλλει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Ελισέου έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 αγώνες της Μπενφίκα, εξι για το πρωτάθλημα, τρεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, μια για το Κύπελλο και μια για το Σούπερ Καπ της Πορτογαλίας. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπελενένσες, Βαρζίμ, Μάλαγα, Λάτσιο και Ρεάλ Σαραγόσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ