ΑΕΚ: Κρίνεται των Μάνταλου και Μπακάκη

ΑΕΚ: Κρίνεται των Μάνταλου και Μπακάκη

Οι δύο παίκτες ανεβάζουν στροφές και την Παρασκευή θα προσπαθήσουν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα – Αν τα καταφέρουν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει η ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τους Μάνταλο, Μπάρκα, Μπακάκη και Κλωναρίδης να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Οσον αφορά στους Μάνταλο και Μπακάκη, οι δύο παίκτες ανεβάζουν συνεχώς στροφές, πηγαίνουν καλύτερα και είναι πολύ πιθανό την Παρασκευή να προπονηθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάνταλος υπέφερε από μια θλάση, την οποία ωστόσο πλέον έχει ξεπεράσει στο 100%, ενώ ο Μπακάκης, έχει ένα μικρό οίδημα από χτύπημα, χωρίς όμως η κατάσταση του όμως να εμπνέει ανησυχία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πάρει το «οκ» του ιατρικού τιμ και αύριο θα προσπαθήσουν να προπονηθούν κανονικά. Εάν τα καταφέρουν, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή από τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους Μπάρκα και Κλωναρίδη. Ο διεθνής γκολκίπερ της ΑΕΚ, έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο, ενώ ο Βίκτωρας ταλαιπωρείται από ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ