«Ψάχνεται» να φύγει ο Ζαμπά

«Ψάχνεται» να φύγει ο Ζαμπά

Ο Λεό Ζαμπά είναι απογοητευτικός τη φετινή σεζόν με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι περιορισμένος κάτι που ωθεί τον Βραζιλιάνο στην έξοδο από την Τούμπα. Η δυσαρέσκεια της διοίκησης και οι ενδιαφερόμενοι που δεν υπάρχουν προς το παρόν.

Το καλοκαίρι του 2018 ο ΠΑΟΚ έδωσε περίπου πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λεό Ζαμπά με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ στα 19 του χρόνια να αποτελεί μια πολύ μεγάλη επένδυση για τον Δικέφαλο που έβλεπε στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μελλοντικά θα μπορούσε να αποφέρει στην πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η πρώτη του χρονιά με τα ασπρόμαυρα ήταν εξαιρετική καθώς σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ζαμπά κατέγραψε 7 γκολ και 11 ασίστ με τις προσδοκίες να γίνονται ακόμη μεγαλύτερες για τη φετινή σεζόν. Κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο 21χρονος άσος έχει αγωνιστεί 9 φορές φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν έχει κάποιο γκολ ή ασίστ με τις εμφανίσεις του να είναι απογοητευτικές κάτι που έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό στη διοίκηση της ομάδας καθώς βλέπει μια τεράστια επένδυσή της να μην αποδίδει.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επίσης δείχνει να μην τον υπολογίζει και δεν θα είχε πρόβλημα να φύγει ο Βραζιλιάνος με τον ίδιο να εμφανίζεται να… ψάχνεται ενόψει Ιανουαρίου ώστε να αποχωρήσει. Το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι κάτι για το οποίο ευθύνεται και ο ίδιος με την κακή φετινή του παρουσία.

Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν αν μπορούσαν να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, μιας και υπάρχουν και τα γνωστά ζητήματα με το FFP. Φυσικά δεν τίθεται λόγος για τα 20 εκατ. της ρήτρας του όμως προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε και για πολύ λιγότερα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ