ΠΑΟΚ: Αποφόρτιση ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Αποφόρτιση ο Μίσιτς

Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης δύο μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την ένατη αγωνιστική της Superleague (03/11, 20:00) και ο Αμπέλ Φερέιρα ασχολήθηκε με ασκήσεις κατοχή μπάλας, στατικές φάσεις και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Ο Μίσιτς έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Βαρέλα συνέχισε με τρέξιμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Δύο μέρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική της Super League 2019-20 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την επικείμενη μάχη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (01.11) η τακτική ήταν το κύριο θέμα δουλειάς. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν με το κομμάτι της κατοχής της μπάλας, τις στατικές φάσεις, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έβγαλε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, στα πλαίσια ειδικής διαχείρισης των παικτών που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ο Φερνάντο Βαρέλα έτρεξε στο γήπεδο, ο Χοσέ Μαουρίσιο έκανε ατομικό, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

Το Σάββατο (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ