Τι λέει η ΠΑΕ Άρης για τη μη τήρηση της συμφωνίας από πλευράς Πανιωνίου

Τι λέει η ΠΑΕ Άρης για τη μη τήρηση της συμφωνίας από πλευράς Πανιωνίου

Οι κίτρινοι θα θέσουν το θέμα των μετακινήσεων των φιλάθλων στην επόμενη συνεδρίαση της Super League.

Η απόφαση της τελευταίας στιγμής του Πανιωνίου να κλείσει τη θύρα των φιλοξενούμενων στο γήπεδό του στον αυριανό αγώνα με τον Άρη (02/11, 7.30 μ.μ.), παρά τα όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης δεν έμεινε ασχολίαστη από την κίτρινη ΠΑΕ.

Οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν ακόμη πως θα θίξουν το θέμα των επιλεκτικών μετακινήσεων των οπαδών στην επόμενη συνεδρίαση της Super League.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με αφορμή τη σημερινή απρόσμενη εξέλιξη, σε ότι αφορά την παρουσία των φιλάθλων μας αύριο στη Νέα Σμύρνη, ειλικρινά δεν κατανοούμε πλέον για ποιο λόγο γίνονται οι συσκέψεις για τα μέτρα τάξης. Από τη στιγμή που δεν τηρούνται οι συμφωνίες δεν υπάρχει πλέον λόγος να γίνονται, αφού είναι η δεύτερη φορά που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θέλουν να βρεθούν στη Νέα Σμύρνη για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και για κανέναν άλλο λόγο. Όπως κάνουν πάντα.

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, υπάρχουν ακόμη νοοτροπίες που μας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν. Πρέπει όλοι πλέον να αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο και αν δεν το αλλάξουμε αυτό δεν υπάρχει μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε τον κόσμο μας παντού, όπως θέλουμε και να φιλοξενούμε οπαδούς άλλων ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Super League η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέσει το θέμα των μετακινήσεων και θα απαιτήσει από ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ να πάρουμε μια οριστική και ξεκάθαρη απόφαση, η οποία θα μας δεσμεύσει για το υπόλοιπο της σεζόν τουλάχιστον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ