Πανιώνιος: Οι «Πάνθηρες» στο πλευρό των οπαδών του Άρη

Πανιώνιος: Οι «Πάνθηρες» στο πλευρό των οπαδών του Άρη

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου μέσω ανακοίνωσής τους ζητούν να ανοίξει η θύρα 1 και να βρεθούν οπαδοί του Άρη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι οπαδοί του Πανιωνίου θέλουν τη Νέα Σμύρνη να έχει… οπαδική ζωή. Και το αποδεικνύουν. Παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους με τους οπαδούς του Άρη δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ Πανιώνιος αρνήθηκε ακόμα και τη μεμονωμένη παρουσία φίλων των Θεσσαλονικιών στο μεταξύ τους παιχνίδι, εκείνοι με ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν πως θέλουν τον κόσμο του Άρη να βρεθεί στη Νέα Σμύρνη και τάχθηκαν και πάλι υπέρ της μετακίνησης οπαδών.

Θυμίζουμε ότι ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί να υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση για φίλους των Θεσσαλονικέων στη Νέα Σμύρνη, την Παρασκευή (1/11) η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ τα… γύρισε. Με ανακοίνωσή της συγκεκριμένα έκανε λόγο ότι η Θύρα 1 στην οποία φιλοξενούνται οι αντίπαλοι οπαδοί δεν θα ανοίξει, προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια.

Μεταξύ άλλων οι «Πάνθηρες» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Έχουμε γράψει επανειλημμένως τις θέσεις μας για τα εισιτήρια και τις μετακινήσεις των οπαδών.

Οι … “άριστοι”, που από κοινωνία έχουν μαύρα μεσάνυχτα, αφού ποτέ δεν μπήκαν σε τρένο, γήπεδο, δεν εργάστηκαν ή αναμείχθηκαν με τον απλό καθημερινό κόσμο, τώρα νομοθετούν από τις γραφειάρες τους για τις ζωές των λαϊκών στρωμάτων.

Εξ ου και οι γελιότητες περί μεμονομένων(!) μετακινήσεων. Γι’ αυτό και ένα ποδόσφαιρο μπ@@@ χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Τα … αριστεία του χειρότερου πρωταθλήματος της ευρώπης θα πάρετε.

Όπως και σε κάθε άλλη ανακοίνωσή μας λοιπόν, σχετικά με τις μετακινήσεις, δηλώνουμε υπέρ της παρουσίας των αντιπάλων οπαδών στη Νέα Σμύρνη, όπως και εκείνων του Άρη, αύριο.

Ο,τι περνάει από το χέρι μας για να ανοίξει αυτή η κερκίδα, θα το κάνουμε.

Υ.Γ. Κερκίδα και εισιτήρια δίνουμε μόνο σε οπαδούς. Ούτε σε πληρωμένους στρατούς, ούτε σε νταλαβετζίδες με τον μανδύα του οπαδού. Όλοι οι υπόλοιποι, ευπρόσδεκτοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ