Κρέσπο: «Αν δώσουμε το 100%, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Κρέσπο: «Αν δώσουμε το 100%, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Ο Χοσέ Κρέσπο σε δηλώσεις του, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως αν η ομάδα παίξει στο 100% δεν θα έχει πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (03/11, 20:00) για την ένατη αγωνιστική της Superleague.

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στο PAOK TV ενόψει αυτής της αναμέτρησης και τόνισε πως αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί στο 100% δε θα έχει πρόβλημα. Παράλληλα, ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πρέπει να παίξει όπως τα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρέσπο στο PAOK TV:

«Ελπίζω να δω την ομάδα όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια, με την ίδια ψυχολογία, με επιθετικότητα για να ανακτήσει τη μπάλα και να την κρατήσει στην κατοχή της για να φτιάξει παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και όχι απλά να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά να γινόμαστε και καλύτεροι. Αυτό θα είναι το καλύτερο για εμάς».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και αν επηρεάζει το παιχνίδι: «Όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια ομάδα με ιστορία. Είναι μια νέα ομάδα, καθώς πούλησαν πολλούς παίκτες, αλλά είναι νεανική ομάδα, με ποιότητα, που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Είδαμε σε πολλά παιχνίδια να βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρω ότι θα δώσουμε το 100%. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε το τρίποντο, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ