Super League Κ19: Με σόου και χατ-τρικ Μαρίνου, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 στην Ξανθη

Super League Κ19: Με σόου και χατ-τρικ Μαρίνου, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 στην Ξανθη

Με τον Γιώργο Μαρίνο να πετυχαίνει και τα τρία γκολ και τον Τζολάκη να αποκρούει... διπλό πέναλτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της Ξάνθης για την 9η αγωνιστική της Super League Κ19.

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού επέστρεψε στις νίκες. Με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Μαρίνο, να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα της Ξάνθης και να τελειώνει το παιχνίδι με τρία γκολ, οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικοπολίδη επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας της ακριτικής ομάδας, αντιδρώντας εντυπωσιακά, λίγες ημέρες μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 29’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Βοΐλης. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ των Πειραιωτών, Κωνσταντίνος Τζολάκης, απέκρουσε δύο φορές πέναλτι των γηπεδούχων! Μετά την πρώτη απόκρουση ο διαιτητής Ανεστίδης διέταξε επανάληψη, ο νεαρός Φακκής πήρε φόρα, αλλά νικήθηκε για δεύτερη φορά από τον διεθνή πορτιέρο.

Ο Μαρίνος, ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στον Ολυμπιακό στο 62ο λεπτό, με γκολ-ποίημα, έξω από την περιοχή της Ξάνθης. Παρά το γεγονός ότι η ακριτική ομάδα μείωσε στο 65′ με το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Ξάνθη στο παιχνίδι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιλιγκίρης, ο Ολυμπιακός είχε πάλι την απάντηση.

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαρίνος με νέα εξαιρετική ενέργεια και σουτ έκανε τρία τα προσωπικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλλήματος Κ19
Με νέο όμορφο γκολ του Μαρίνου στο 78ο λεπτ

Διαιτητής: Φίλιππος Ανεστίδης, βοηθοί: Εμίν Κεχαγιά, Τζιβαρτζίδης.

Ξάνθη: Στεπάνοβιτς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Νιαζήφογλου (89′ Πιτσώλης), Τσιτσεκίδης, Παπαδόπουλος (63′ Μπάκος), Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (89′ Χασάνογλου), Τσιπούρας, Γκαρνέτας (83′ Ιωακειμίδης), Φάκκης.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Ντότης 84’), Νικόλης, Φέκκας (Κατσαβάκης 88’), Μαρίνος (Μπουλάρι 88’), Τσέλιος (Κεραμίδας 73’), Βοΐλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ