ΠΑΟΚ: Το πλάνο για τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Το πλάνο για τον Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει ξεπεράσει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει να επαναφέρει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας. Λίγα εισιτήρια έμειναν για τον Παναθηναϊκό.

Στη διαδικασία της ολικής επιστροφής έχει μπει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί τον προηγούμενο Απρίλιο, προπονείται σε φουλ ρυθμούς και το ζητούμενο είναι να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του.

Φυσικά, αυτό δεν είναι απλή υπόθεση. Ο Βιεϊρίνια είχε πάθει μεγάλη ζημιά και το σημαντικό είναι να επανέρθει με ασφάλεια, χωρίς να ρισκάρει έναν μυϊκό τραυματισμό. Αυτός είναι ο λόγος που το προπονητικό επιτελείο τον εντάσσει σταδιακά στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, δεν βιάζεται και θα αφήσει τον ποδοσφαιριστή να πάρει χρόνο του.

Το θετικό είναι ότι ο Βιεϊρίνια έχει μεγάλη εμπειρία, ξέρει το σώμα του και αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να σταματήσει. Ο 33χρονος εξτρέμ έχει συμπεριληφθεί στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί. Όχι από την αρχή, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτο, αλλά ως αλλαγή ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης…

Έτσι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός του Δικεφάλου, δεν αποκλείεται να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τις αναμετρήσεις απέναντι σε Λαμία και ΝΠΣ Βόλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ