«Ο Σβιντέρσκι στην Ελλάδα έγινε… εκτελεστής»

«Ο Σβιντέρσκι στην Ελλάδα έγινε… εκτελεστής»

Ο βοηθός προπονητή της Ξάνθης, Γκονζάλο Φέιο, μίλησε στην Πολωνία για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο νεαρός στράικερ είναι πολύ αποτελεσματικός και επισήμανε ότι στην Ελλάδα έχει μεταμορφωθεί σε… εκτελεστή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, ο βοηθός προπονητή της Ξάνθης, Γκονζάλο Φέιο, σε δηλώσεις που έκανε στην Πολωνία.

Το δεξί χέρι του Κίκο Ραμίρεθ τόνισε ότι ο νεαρός στράικερ είναι πολύ αποτελεσματικός και επισήμανε ότι στην Ελλάδα έχει μεταμορφωθεί σε… εκτελεστή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με έξι γκολ μέχρι στιγμής και αυτό σίγουρα δείχνει κάτι. Δεν ξεκίνησε την σεζόν ως βασικός στον ΠΑΟΚ, αλλά κέρδισε τη θέση στην ενδεκάδα με την δουλειά και την αποτελεσματικότητα του.

Παρατηρώντας τον Σφιντέρσκι, ωστόσο, βλέπω ότι είναι ήδη διαφορετικός παίκτης από ότι ήταν στην Πολωνία. Σήμερα είναι ένας  φορ περιοχής, ένα καθαρό “9αρι” ενώ παίζει και με το κεφάλι. Στην Πολωνία έπαιζε συχνότερα μεταξύ των γραμμών, καθώς συνήθως ήταν δεύτερος επιθετικός, που συχνά σκόραρε πίσω από το σημείο του πέναλτι και δούλευε για τους άλλους. Έχει υποστεί μεταμόρφωση εδώ, είναι ένας εκτελεστής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ