ΑΕΚ: Στην αποστολή ο Μάνταλος, έξω ο Μπακάκης (pic)

ΑΕΚ: Στην αποστολή ο Μάνταλος, έξω ο Μπακάκης (pic)

Ο Νίκος Κωστένογλου γνωστοποίησε την αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:30), με τον Πέτρο Μάνταλο να δίνει κανονικά το παρών. Απών ο Μιχάλης Μπακάκης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο (19:30) και στην «Ένωση» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο να δηλώνει παρών στην αποστολή για το κρίσιμο ματς με τους Περιστεριώτες. Αντίθετα ο Μιχάλης Μπακάκης έμεινε εκτός αποστολής, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Μάνταλος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για δεύτερη σερί μέρα και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά αντίθετα, ο Μπακάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που ίσχυσε και για τους Βασίλη Μπάρκα και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτές βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ