Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό (vid)

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό (vid)

Στο 62’ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης γκρέμισε τον Ελ Αραμπί στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά ο Διαμαντόπουλος δεν έδωσε πέναλτι – Εκτέθηκε και ο VAR, που δεν ειδοποίησε τον διαιτητή για την ανατροπή του Μαροκινού επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό (0-0) από τα Πηγάδια, σε ένα ματς που έκανε 14 τελικές, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάντ.

Οι Ερυθρόλευκοι βέβαια έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι, καθώς στο 62’ ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Αμπάντ.

Ο πορτιέρο της ακριτικής ομάδας γκρέμισε τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού μπροστά στα μάτια του διαιτητή, αλλά ο Διαμαντόπουλος δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι, ενώ ούτε ο VAR τον ειδοποίησε για την παράβαση.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το ριπλέι, ο Κάρλος Αμπάντ στην προσπάθειά του να μπλοκάρει, βρήκε με το γόνατό του τον στράικερ των Πειραιωτών, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε και στο πρόσωπο. Μια ξεκάθαρη φάση, στην οποία δεν δόθηκε πέναλτι στους Πειραιώτες και εκτέθηκε τόσο ο διαιτητής Διαμαντόπουλος όσο και ο VAR, Ζαχαριάδης.

Ο VAR δεν ειδοποίησε ως όφειλε τον διαιτητή ότι ο πορτιέρο της Ξάνθης γκρέμισε τον Ελ Αραμπί, σε μια φάση που θα έπρεπε ο διεθνής ρέφερι να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Επίσης, απορία προκαλεί το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ που έγινε πάνω στον Μαντί Καμαρά, στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Ξάνθης. Ο παίκτης της ακριτικής ομάδας γκρέμισε πεντακάθαρα τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού, αλλά και πάλι ο Διαμαντόπουλος «έκλεισε» τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ