Φετφατζίδης: «Μας προβληματίζει ότι αργήσαμε να ξυπνήσουμε»

Φετφατζίδης: «Μας προβληματίζει ότι αργήσαμε να ξυπνήσουμε»

Στην αντίδραση της ομάδας του, που ήρθε αργά, εστίασε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με δηλώσεις του στον φακό της Nova σχολίασε την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, τονίζοντας πως ο Άρης έκανε μεν ευκαιρίες, αλλά αργά στο παιχνίδι. Ο μεσοεπιθετικός των κίτρινων εμφανίστηκε προβληματισμένος από το γεγονός, όμως ανέφερε πως η ομάδα του πλέον πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Για τον αγώνα: «Είμαστε προβληματισμένοι και απογοητευμένοι. Μας προβληματίζει ότι αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Από την αρχή μπαίνουμε καλά στα ματς, αλλά στο σημερινό ματς αργήσαμε. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, κοιτάμε τη συνέχεια. Δεν μπορούμε να δώσουμε εξήγηση, δεν μπορείς να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα, μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κάναμε λάθη. Θα κοιτάξουμε τώρα το επόμενο ματς, μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε».

Για τις αλλαγές: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνήθως όταν είσαι πίσω στο σκορ στο τέλος τα δίνεις όλα. Βοήθησαν σίγουρα οι αλλαγές, όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο σημαντικοί. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και ήμασταν άτυχοι με τα δοκάρια. Κοιτάμε μπροστά, δεν υπάρχει κάτι άλλο τώρα».

Για το τι έχει πάει στραβά και ο Άρης έχει απώλεια βαθμών: «Μας κόστισε η αστοχία, είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία. Αλλά σκοράρουμε κιόλας σε κάθε ματς. Από ένα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τρία σε κάθε ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε και την άμυνά μας, να έχουμε ισορροπία».

Για την παρουσία του Τζον Φαν’τ Σιπ στο ματς: «Όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε στην Εθνική. Όλοι ελπίζουμε να κληθούμε σε αυτήν».

Για τη δουλειά στην άμυνα επί Ένινγκ: «Αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Οι άμυνες δίνουν αποτελέσματα. Προσπαθούμε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ, αυτή είναι η κατεύθυνσή μας, είμαστε σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό. Σήμερα βέβαια ήμασταν άτυχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε».

Για το τέρμα του Ρόουζ: «Το ζήλεψα, ήταν ωραίο γκολ. Κάνει τέτοια στην προπόνηση, δουλεύει και το προσπαθεί συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ