Στη Γερμανία για… πώληση ο Ίβιτς

Στη Γερμανία για… πώληση ο Ίβιτς

Το ταξίδι του Σέρβου, οι επαφές και ο... Γαλανόπουλος

Ο Ίλια Ίβιτς πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να κάνει μάλιστα περισσότερα από ένα ραντεβού εκεί. Ο Ίβιτς βρέθηκε στο Μόναχο με συγκεκριμένη ατζέντα, στην οποία ξεχώριζαν επαφές που δεν αφορούσαν σε μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου, αλλά σε πώληση!

Με λίγα λόγια ο Ίβιτς πραγματοποίησε επαφές είτε με ανθρώπους κάποιου συλλόγου είτε κάποιους ατζέντηδες, έχοντας στο επίκεντρο της συζήτησης περίπτωση παίκτη της ΑΕΚ! Μια περίπτωση για την οποία προφανώς και υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την γερμανική αγορά.

Μπορεί το όνομα του Βασίλη Μπάρκα να είναι αυτή τη στιγμή στη «βιτρίνα» της ΑΕΚ, όμως είναι πιθανό ο διεθνής τερματοφύλακας να μην αποτέλεσε το θέμα κουβέντας του εν λόγω ταξιδιού του Ίβιτς. Χωρίς να αποκλείεται πάντως να έγινε μια επαφή και για τον Μπάρκα.

Ωστόσο υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν άλλον κιτρινόμαυρο στο μεταγραφικό στόχαστρο γερμανικών ομάδων. Αυτός μπορεί να είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος, που θυμίζουμε πως παρακολουθείται από γερμανικές ομάδες από πέρυσι. Ο νεαρός μέσος της Ένωσης είναι μια περίπτωση για την οποία ενδεχομένως προκύψουν εξελίξεις μέσα στον Γενάρη και μένει να φανεί αν το ταξίδι του Ίβιτς σχετίζεται με τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ