Πανιώνιος: Επιτυχημένη επέμβαση για τον Μαξίμοβιτς

Πανιώνιος: Επιτυχημένη επέμβαση για τον Μαξίμοβιτς

Ο 31χρονος χειρουργήθηκε από τον ιατρό του Πανιωνίου, Χρήστο Δάρα, προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς στην αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Άρη, καθώς στο 37′ τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο των «κυανέρυθρων» ήταν ανήσυχο για την περίπτωση του Σέρβου, με τη μαγνητική τελικά να επιβεβαιώνει το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Όπως έγινε γνωστό, ο άσος του Πανιωνίου υπέστη κάταγμα περόνης και έξω σφυρού στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς. Το πρωί της Κυριακής (3/11) ο πρόεδρος και γιατρός του συλλόγου, Χρήστος Δάρας, έκανε την επέμβαση στον 31χρονο άσο και ύστερα ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Πλέον, οι εκτιμήσεις θέλουν τον Μαξίμοβιτς να επιστρέφει έπειτα από 2-3 μήνες στις υποχρεώσεις των «κυανέρυθρων», οι οποίοι στο μεταξύ διάστημα θα πρέπει να βρουν λύσεις εκ των ενόντων για να καλύψουν το κενό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά το τέλος της επιτυχημένης επέμβασης του παίκτη μας Maksimovic στο ιατρικό κέντρο π.Φαληρου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Daras (@daraschristos) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ