Φερέιρα: «Ξέρω ήδη ποιοι θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό»

Φερέιρα: «Ξέρω ήδη ποιοι θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, τόνισε σε συνέντευξή του πως έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV ενόψει της σημερινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά»τόνισε πως έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ανέφερε πως υπολογίζει όλους τους παίκτες καθώς δίνει μεγάλη σημασία στην προπόνηση και μάλιστα ανέφερε και παραδείγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα στο PAOK TV:

Για τους προβληματισμούς ενόψει Παναθηναϊκού: «Δεν έχω, όχι. Στο μυαλό μου ήδη ξέρω ποιοι θα παίξουν, ωστόσο, θέλω να σας πω ότι αν η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια καλή φάση υψηλής αγωνιστικότητας, και επιθετικότητας, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί τόσο ως τώρα, αλλά στις προπονήσεις βάζουν πίεση σε αυτούς που βάζουν παραπάνω ως βασικοί.

Μια πίεση θετική, με αμοιβαίο σεβασμό όπου ξέρουν ότι ο ρόλος τους στην ομάδα είναι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά και να είναι στην διάθεση του προπονητή σε κάθε αγώνα. Η δικιά μου λειτουργία από την άλλη είναι ξεκάθαρη! Πρέπει να τους προπονώ καλά και να επιλέγω σωστά τους αρχικούς 11 για το κάθε παιχνίδι.

Και θα ήθελα να τονίσω ακόμα μια φορά ότι τους υπολογίζω όλους, όχι μόνο αυτούς που παίζουν, γιατί ναι μεν εμείς βλέπουμε τη δουλειά των 11 την Κυριακή, αλλά εγώ δίνω μεγάλη αξία στη δουλειά που γίνεται από όλους καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι οι κανόνες του παιχνιδιού είναι πολύ απλοί! Παίζουν 11 και μπαίνουν μάξιμουμ τρεις».

Για το πως διατηρεί την σπίθα των ποδοσφαιριστών του: «Προσωπικά τους προπονώ όλους με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν προπονούνται οι ίδιοι στο 100% διευκολύνουν το έργο μου. Και δεν θέλω να μου διευκολύνουν το έργο. Θέλω κάθε μέρα να μου δείχνουν ότι θέλουν να παίζουν. Πάντα στα πλαίσια των αξιών που έχουμε μέσα στην ομάδα, των τριών αξιών που μας συντροφεύουν από την αρχή της σεζόν.

Φιλία, σεβασμός στον εαυτό τους και στους συμπαίκτες τους και εσωτερικός συναγωνισμός για μια θέση στο βασικό σχήμα. Και σας λέω από πρώτο χέρι ότι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, παλεύουν για αυτή την θέση. Βέβαια και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα διανύει μια καλή φάση, οι παίκτες που αγωνίζονται έχουν καλή απόδοση, η οποία είναι καρπός της προσπάθειας αυτών που δεν παίζουν αυτή την στιγμή.

Και απόδειξη γι’αυτά που λέω είναι ο Ζιβκο, που ήταν έτοιμος για την ευκαιρία που ήρθε, ο Ίνγκα, ο Κάρολ, ο Μίσιτς, ο Μίρο, παίκτες που ήταν έτοιμοι να δείξουν την αξία τους όταν ήρθε η ευκαιρία. Αυτές είναι οι αποδείξεις αυτών που λέω, ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ