Βιεϊρίνια: «Προτιμώ να μην βάλω γκολ, να μην παίξω και να κερδίζουμε»

Βιεϊρίνια: «Προτιμώ να μην βάλω γκολ, να μην παίξω και να κερδίζουμε»

Το τελικό αποτέλεσμα και όχι τα γκολ που πέτυχε σχολίασε ο αρχηγός και σημερινός πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στην σημερινή αναμέτρηση του «Δικέφαλου του Βορρά» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ο Πορτογάλος στάθηκε στην σημασία του αποτελέσματος και όχι στο ότι σκόραρε δύο γκολ κόντρα στο «Τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο «PAOK TV»:

«Αν μπορούσα θα το άλλαζα, ας έβαζε δύο και ο Ζίβκοβιτς και να κερδίσουμε. Το θέμα δεν είναι τα γκολ, αλλά η νίκη για την ομάδα. Προτιμούσα να μην βάλω γκολ, να μην παίξω και να κερδίζαμε».

Για το ματς και αν περίμεναν πως θα ήταν τόσο δύσκολο: «Δεν είναι πως δεν ξέραμε πως ήταν ντέρμπι, όπως και το ότι ο Παναθηναϊκός περνάει μια δύσκολη στιγμή. Ωστόσο είναι Παναθηναϊκός. Όπως έγινε και με τον Άρη διάβασαν καλά το σύστημά μας, έκλεισαν τους χώρους και σε τέσσερις τελικές είχαν δύο γκολ. Πέρασε αυτό, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, ευτυχώς δεν χάσαμε. Όπως είχε πει και ο Σάντος όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, μην χάσεις. Θέλαμε το τρίποντο, να φτάσουμε μπροστά στην βαθμολογία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, αλλά κοιτάζουμε μπροστά».

Για τις φάσεις που φτιάχνει, αλλά και δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Αν θέλεις να φτιάξεις φάσεις και να πετύχεις γκολ πρέπει να πάρεις το ρίσκο και δυστυχώς σήμερα το ρίσκο στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού το πληρώσαμε ακριβά. Είχε την κεφαλιά του Τσούμπα και του Μάτος στο δοκάρι και από ένα λάθος δικό μας έγινε το 1-2».

Για το πρωτάθλημα και που θα κριθεί: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ. Εμείς και ο Ολυμπιακός είμαστε ένα βήμα μπροστά αλλά στα πλεί οφ θα κριθεί. Μπορούν και ομάδες που είναι κάτω από εμάς να μας πάρουν βαθμούς, οπότε κοιτάζουμε την δικιά μας δουλειά και μόνο. Εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα. Έχω κουραστεί να λέω πως αυτή η θέση μου αρέσει να παίζω, πως έχει αλλάξει το σύστημα. Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε».

Για την ΑΕΚ και αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Γιατί όχι; Η ΑΕΚ έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες, έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια τι μπορεί να κάνει. Πρέπει να προσέχουμε γιατί είναι επικίνδυνη».

Για την συνέχεια και το ματς με ΟΦΗ: «Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος που κάναμε. Στο Βόλο δεν κάναμε λάθη και κερδίσαμε εύκολα. Ο Παναθηναϊκός διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι σήμερα. Έχουμε τώρα μια βδομάδα να δουλέψουμε για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΟΦΗ που κάθε χρόνο το ματς εκεί είναι δύσκολο. Ο ΟΦΗ έχει μια πολύ καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αν καταφέρουμε να παίξουμε σοβαρά μπορούμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ