Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε τραμπουκισμούς στην Τούμπα φέτος

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε τραμπουκισμούς στην Τούμπα φέτος

Συνήθεια που εξελίσσεται σε... λατρεία πλέον οι τριτοκοσμικές συνθήκες και οι τραμπουκισμοί στην Τούμπα.

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο φινάλε του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό όταν ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς έδωσε πέναλτι σε… νεκρό χρόνο στον Δικέφαλο μέσω VAR, προκαλώντας την οργή των «πράσινων». Μετά τη λήξη του ματς και αφού οι «ασπρόμαυροι» είχαν καταφέρει να πάρουν με αυτόν τον τρόπο την ισοπαλία, η ένταση συνεχίστηκε με τον Παναθηναϊκό να καταγγέλλει  επιθέσεις σε παίκτες και μέλη του προπονητικού επιτελείου από ανθρώπους των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του το «τριφύλλι» κάνει λόγο για ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμούς ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου με συμπεριφορές που βέβαια μόνο τον πολιτισμό δεν προάγουν.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η πρώτη ομάδα φέτος που κάνει αναφορά σε τέτοιες συμπεριφορές και περιστατικά στο συγκεκριμένο γήπεδο καθώς ανάλογη εμπειρία είχαν βιώσει και οι άνθρωποι του Άρη όταν σε ακόμη ένα επεισοδιακό ματς στην Τούμπα, με ανακοίνωσή τους μίλησαν για κατάργηση κάθε έννοια ηθικής και νομιμότητας.

Τότε ο Αρης θυμίζουμε ότι είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων και σε κάποιους περίεργους τύπους με διαπιστεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι οποίοι έκοβαν βόλτες πέριξ του αγωνιστικού χώρου, των αποδυτηρίων και όχι μόνο, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους αντιπάλους. Συν το ντου κάποιων μετά το 1-2 των «κίτρινων». Σκηνικά βέβαια που δεν τιμούν ούτε τον ΠΑΟΚ ούτε και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να είναι τυχαία όταν είναι επαναλαμβανόμενα.

Σε μια χρονιά με πλέι οφ και πάρα πολλά ντέρμπι, τέτοιες καταστάσεις το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αντιπαλότητα και αν συνεχίσουν να μένουν ατιμώρητες, το πιθανότερο είναι πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όσο η σεζόν κορυφώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ