Παναθηναϊκός : Οι παίκτες αρνήθηκαν να υπογράψουν τους διακανονισμούς

Παναθηναϊκός : Οι παίκτες αρνήθηκαν να υπογράψουν τους διακανονισμούς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να υπογράψουν τους διακανονισμούς της ΠΑΕ σχετικά με την εξόφλησή τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρίσκονται πλέον σε άδεια λόγω διακοπών από χθες (22/12), ωστόσο έχουν αφήσει ορισμένες σημαντικές εκκρεμότητες. Μία εξ αυτών σχετίζεται άμεσα με την υπογραφή των διακανονισμών για την αποπληρωμή της δόσης του μήνα Οκτωβρίου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μαζί με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο στις αρχές του τρέχοντος μήνα είχαν δώσει έγγραφο στους παίκτες για την εξόφλησή τους. Σε περίπτωση που εκείνοι έβαζαν την υπογραφή τους, θα είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την αποπληρωμή της δόσης στις 31 Ιανουαρίου. Αυτό θα συνέβαινε με τα χρήματα που οφείλει η Αλ Αΐν αναφορικά με τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Επιπλέον, την ίδια στιγμή θα έχαναν το δικαίωμα να καταθέσουν προσφυγή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του ερχόμενου μήνα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των εκπροσώπων τους για την υπόθεση αυτή. Έτσι, αποφασίστηκε από τους περισσότερους να μην υπογραφεί το έγγραφο. Αυτό, δεν συνεπάγεται βέβαια ότι θα καταθέσουν προσφυγή όλοι προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι αν η διοίκηση των πρασίνων θα προτείνει κάτι διαφορετικό στους ποδοσφαιριστές. Η τελευταία περίπτωση δεν είναι πιθανή να υλοποιηθεί, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ