ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βαρέλα, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βαρέλα, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ, με τους Βαρέλα, Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο ΠΑΟΚ μετά την χτεσινή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, στρέφει το βλέμμα του στο επόμενο ματς της Super League 1 με τον ΟΦΗ, όπου η νίκη κρίνεται επιτακτική.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βλέπει τους Βαρέλα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίτσιο να προπονούνται κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (04.11) στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά ενόψει του επόμενου… τελικού. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Πράσινους ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Φερνάντο Βαρέλα , ο Χοσέ Μαουρίσιο και ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Την Τρίτη (05.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ