Λαμία – Βόλος 1-0

Λαμία – Βόλος 1-0

Με γκολ του Τουράμ στο 80' η Λαμία επικράτησε του Βόλου με 1-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στην ένατη αγωνιστική πανηγύρισε η Λαμία, αφού επικράτησε του Βόλου με 1-0 με γκολ του Τουράμ στο 80′.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παιχνίδι κέντρου και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Λαμία προσπάθησε να βγει πιο πολλές φορές μπροστά και στο 39′ είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τα σουτ των Τουράμ και Καραμάνου απομάκρυνε ο Μελίσσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος είχε την πρώτη ευκαιρία με τον Γέντρισεκ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Έκτοτε η Λαμία ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τελικά ο Τουράμ στο 80′ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λαμίας. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Βόλος δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Λαμίας και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Έτσι ο Άκης Μάντζιος έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της Λαμίας και για το πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Αιολικού για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Βόλου στο πρωτάθλημα.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (80′ Σάλιακας), Τουράμ, Ρόμανιτς (89′ Βύντρα) και Καραμάνος (61′ Ντελ Πίνο).
Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσίκα, Μαξ (61′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης (82′ Μάντζης), Ζοάο Ραφαέλ (69′ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ και Γέντρισεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ