Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σεμέδο και οι «μνηστήρες» που… αυξάνονται

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σεμέδο και οι «μνηστήρες» που… αυξάνονται

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπενφίκα και... όχι μόνο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει τη διαφορά στην άμυνα των ερυθρόλευκων και να αποτελέσει τον παίκτη που θα «θωρακίσει» την εστία του Ζοσέ Σα. Πράγματι ο Πορτογάλος στόπερ «κούμπωσε» ιδανικά και απέδειξε πως είναι ένας τοπ αμυντικός, ενώ επέστρεψε και στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας.

Παράλληλα, πέρα από την εθνική, υπάρχουν κι αρκετοί «μνηστήρες» που κοιτάζουν την περίπτωση του. Μια από αυτές είναι και η Μπενφίκα, όπως αποκάλυψε κι ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως δεν είναι η μοναδική που παρακολουθεί τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Σεμέδο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κάνουν θραύση στο εξωτερικό, καθώς πέρα από την Μπενφίκα και η Πόρτο είναι στο παιχνίδι της απόκτησης του αλλά και μια γαλλική ομάδα την οποία δεν κατονομάζει.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τον Πορτογάλο μόνο με διψήφιο νούμερο. Ο λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά για να τον κάνει δικό του, αφού έδωσε στη Βιγιαρεάλ 4,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ