Ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς: Πειθαρχικές διώξεις για όλους, εκτός από τον… Μπέο (pics, vids)

Ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς: Πειθαρχικές διώξεις για όλους, εκτός από τον… Μπέο (pics, vids)

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαΐνης, άσκησαν πειθαρχική δίωξη στον Βόλο, αλλά άφησαν τον Μπέο εκτός κάδρου. Κάλεσαν τον Σάββα Θεοδωρίδη ως εκπροσωπών την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά όχι τον «μικρομέτοχο» του Βόλου. To10.gr ανοίγει τον φάκελο «Ο ΝΠΣ Βόλος του Μπέου».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βιώνει στιγμές πρωτοφανείς. Με πρωταγωνιστές, δυστυχώς, όλους τους τους εμπλεκόμενους. Από τους φορείς και τους αρμοδίους του ποδοσφαίρου, που ακολουθούν συγκεκριμένους δρόμους και συντάσσονται με συγκεκριμένα «στρατόπεδα», ταγμένοι σχεδόν στις απόψεις τους. Εως πολιτικούς, αλλά και δικαστικούς φορείς, που αντί να αναλάβουν δράση και να θέσουν προ των ευθυνών τους, όλους εκείνους που φέρουν ακέραια την ευθύνη για την κατάντια, μένουν άπραγοι. Ή αποφασίζουν να ρίξουν βοτσαλάκια στη θάλασσα.

Τη Δευτέρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος. Και την καλή σε απολογία για την υβριστική ανακοίνωση κατά του Κώστα Καραπαπά. Εντούτοις, δεν άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον του πραγματικού «διοικητή» της ομάδας-μόρφωμα του Βόλου. Το έκανε γενικώς και αορίστως. Αφήνοντας εκτός κουβέντας τον άνθρωπο που σαφέστατα αποτελεί τον διοικητικό ηγέτη της. Τον Αχιλλέα Μπέο.

Στον Κώστα Καραπαπά, αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, ασκήθηκε δίωξη για δυσμενείς κρίσεις για τη χρήση του όρου «παράγκα» σε δηλώσεις του και τιμωρήθηκε με υψηλό πρόστιμο, το οποίο κλήθηκε να καταβάλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επιπροσθέτως, στον Σάββα Θεοδωρίδη, επίτιμο Πρόεδρο Ολυμπιακού, χωρίς καμία παρουσία και συμμετοχή στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, ασκήθηκε δίωξη για δυσμενείς κρίσεις καθότι ο κ. Σιμιτζόγλου έκρινε ξαφνικά και αυθαίρετα ότι συνδέεται με τον Ολυμπιακό.

Ο κ. Λαΐνης έκρινε ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος όπου καταφέρεται με υβριστικό τρόπο στον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, εμπίπτει στις δυσμενείς κρίσεις του άρθου 20 του ΠΚ κ άσκησε δίωξη κατά της Θεσσαλικής ομάδας. Εντούτοις, άφησε εκτός κάδρου τον Αχιλλέα Μπέο. Παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον απόλυτο κουμανταδόρο του συλλόγου. Κι αν δεν το γνώριζαν οι αθλητικοί δικαστές αυτό, καλό θα είναι να ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω, για να βεβαιωθούν…

Ο κ. Μπεος, de facto διοικών την ΠΑΕ ΒΌΛΟΣ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στις 04/11 στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Metropolis χρησιμοποίησε ακριβώς τον ίδιο όρο (σ.σ. «Καραμα@@@@») με την ΠΑΕ Βόλος, μάλλον ήταν και συντάκτης της ανακοίνωσης άλλωστε σε ένα ύφος…. που τον χαρακτηρίζει.

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Για ποιον λόγο, λοιπόν, οι κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαΐνης δεν ασκούν δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου για δυσμενείς κρίσεις; Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος κ. Σιμιτζογλου και κ. Λαΐνη;

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ ΒΌΛΟΣ ο Μπέος, που την εκπροσώπησε στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετείχε η ΠΑΕ στη Super League, παίρνοντας, μάλιστα, τον λόγο και υποβάλλοντας και αίτημα; (Σ.σ. αντίστοιχη παρουσία είχε και παλαιότερα για λογαριασμό της ΠΑΕ Βόλος στην Football League, ενδεικτικά την 31/01/2019).

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος που τον εκπροσώπησε στην κλήρωση του πρωταθλήματος;

 

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος που σύμφωνα με το τοπικά μέσα της Μαγνησίας και όχι μόνο, φέρεται να είναι ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ της;

 

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος, ο οποίος στις 29/05/2019 δήλωσε ότι του τηλεφώνησε ο Τομ Παπαδόπουλος για να αγοράσει το ΑΦΜ του Βόλου για τον Ηρακλή και στις 12/06/2019 συναντήθηκαν οι δυο τους, για το ίδιο θέμα;

 

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος, που ίδιος δηλώνει ότι σε αυτόν εκφράζουν τον ενδιαφέρον τους για την αγορά της ΠΑΕ ΒΌΛΟΣ και αυτός δηλώνει ότι η ομάδα δεν θα φύγει από τον Βόλο; Συγκεκριμένα, στις 03/07/2019 έχει ο ίδιος ο Μπέος είχε προβεί στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΌΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ (αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ Βόλος τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην Super League1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος που ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη τύπου ότι «Εγώ λέω, λοιπόν, σήμερα υπεύθυνα: την ομάδα αυτή τη χαρίζω κι ας μην είναι δικιά μου, έχω αυτή τη δυνατότητα»;

Ο Μπέος που στην ίδια συνέντευξη τύπου δηλώνει για την ΠΑΕ ΒΌΛΟΣ:

«[…] Εάν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πάρουν τις μετοχές εδώ είναι, δωρεάν χωρίς ένα ευρώ. Και προχωρήστε. Εγώ δεν έχω ξέρετε ούτε την ανάγκη ούτε μου λείπει η προβολή»

«Ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια να δείξει δηλαδή στους επενδυτές και σε μένα ότι η πλειοψηφία του κόσμου θέλει αυτό το εγχείρημα. Εάν δεν μου το δείξουν εγώ είμαι αυτός που το στήριξα, εγώ είμαι αυτός που θα το στείλω πίσω. Απλά είναι. Εγώ είμαι ο συνδετικός κρίκος αλλά παίζω σημαντικό ρόλο στις μεθεπόμενες εξελίξεις».

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Αχιλλέας Μπέος που ίδιος κανονίζει μεταγραφές της ΠΑΕ Βόλος; Μεταγραφές παικτών της ομάδας στον ΠΑΟΚ; Και μάλιστα δηλώνει σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο «Σπορ FM» τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι ο Μπουργάνης πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Μάλλον θα δοθεί δανεικός, αλλά δεν είναι δικό μας θέμα αυτό. Το ζήτημα είναι ότι ο Βόλος έδωσε την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί που είναι μάλιστα και Βολιώτης, να πάρει μία μεγάλη μεταγραφή. Ο Βόλος θα δείξει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, θέλει καλούς νέους παίχτες και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Πρόσφατα πήγε στην Ελβετία ο κ. Πέτρου και παρακολούθησε ένα ανάλογο τουρνουά, ενώ και οι ομάδες Κ-19 και κ-17 θα στελεχωθούν ανάλογα».

Ο Μπέος, έχοντας πλήρη γνώση της υπόθεσης, προφανώς διότι ο ίδιος τη χειρίστηκε, τη διαπραγματεύτηκε και την κανόνισε, αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί κάπου δανεικός.

02/06/2017: Ο «πρόεδρος» του νεοσύστατου συλλόγου, Γιώργος Σπυριδόπουλος, παρουσίασε το πλάνο της ομάδας που θα ξεκινούσε από τη Γ’ Εθνική και αποκάλυψε ότι συμφώνησε να παίρνει παίκτες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος, ο οποίος την Κυριακή 10/03/2019 «ενορχήστρωσε» -κατά επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Τρίκαλα- επίθεση με μπράβους, στο περιθώριο του αγώνα Βόλος-Τρίκαλα; «Ενορχηστρωτής και μαέστρος ο περιφερόμενος παραγοντίσκος και δήμαρχος. Με απειλές και ύβρεις προσπάθησε να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό»», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Τρικάλων, ενώ συνοδεύεται και από φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος ο Μπέος, ο οποίος από τις 10/11/2006, κιόλας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra», είχε αποκαλύψει το πλάνο του: «Θα ηγηθώ μιας νέας μεγάλης ομάδας στον Βόλο». Τι πλάνο υλοποιήθηκε, εάν δεν το καταλάβατε.

Εάν συνεχίσουμε, μπορούμε να βρούμε δεκάδες ακόμη αποδείξεις για το ποιος πραγματικά είναι ο… διοικητής της ΠΑΕ Βόλος. Και τι πραγματικά συμβαίνει. Υπάρχουν τόσα πολλά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία μαζί με όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Θεοδωρίδης επικαλείται στην μήνυσή του κατά των κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαΐνη για παράβαση καθήκοντος (μεταξύ άλλων).

Αραγε μετά από όλα αυτά οι κ.κ. εισαγγελείς συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο Μπέος δεν συνδέεται με την ΠΑΕ Βόλος; Ενώ ο κ. Θεοδωρίδης συνδέεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός επειδή παρακολουθεί τους αγώνες της;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ