Γράφουν για ΑΕΚ και Ιωάννου στην Κύπρο

Γράφουν για ΑΕΚ και Ιωάννου στην Κύπρο

Την περίπτωση του αριστερού μπακ του ΑΠΟΕΛ, Νίκου Ιωάννου, εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο.

Στην Κύπρο έχει ρίξει τα δίχτυα του ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει το πρώτο όνομα που θέλει να φέρει το συντομότερο δυνατόν στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «24sports.com» ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του αριστερού μπακ του ΑΠΟΕΛ, Νίκου Ιωάννου, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει και από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 23χρονος έχει καταγράψει συνολικά 84 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Κύπρου, ενώ το αγωνιστικό του προφίλ περιγράφει έναν αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο, ενώ συγχρόνως μπορεί να αναλάβει και το ρόλο του στόπερ.

Τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πως αρέσουν στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ταλέντου που θα μπορέσει να προσφέρει τα μέγιστα στο μέλλον στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Πάντως, η περίπτωσή του δυσκολεύει από τη στιγμή που μόλις πριν ένα μήνα ο Κύπριος υπέγραψε επέκταση συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ, η οποία θα τον κρατήσει στο σύλλογο μέχρι το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ