ΠΑΟΚ : Στα ανταλλάγματα για Κιβρακίδη και ο Δεληγιαννίδης

ΠΑΟΚ : Στα ανταλλάγματα για Κιβρακίδη και ο Δεληγιαννίδης

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μη κάνει πίσω στο θέμα της απόκτησης του Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο. Το10.gr αποκαλύπτει τι προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς για να ρίξουν τις απαιτήσεις του Γιώργου Σπανού.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr ο Δικέφαλος μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων με την διοίκηση του Ατρομήτου για την απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη. Τα χρήματα που αξιώνει ο Γιώργος Σπανός θεωρούνται υπερβολικά για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού. Οι Θεσσαλονικείς που αναζητούν δεξιοπόδαρο αμυντικό δείχνουν να επιμένουν για τον αρχηγό του Ατρομήτου και σκοπεύουν να προσφέρουν περισσότερα έμψυχα ανταλλάγματα και λιγότερα χρήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο Δικέφαλο, θα προτείνουν την παραμονή μέχρι το καλοκαίρι των Ουάρντα, Χατζηισαία και Γιαννούλη, αλλά και τον δανεισμό του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη. Ο 21χρονος αμυντικός που η φυσική του θέση είναι στην δεξιά πλευρά της άμυνας και όχι στην αριστερή όπως επιμένει να τον χρησιμοποιεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Δεληγιαννίδης αναζητά την επόμενη ομάδα που θα του δώσει το δικαίωμα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του πριν επιστρέψει στην Τούμπα για να διεκδικήσει την καθιέρωσή του.

Στο Περιστέρι έχουν θετική εικόνα για τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γιώργος Σπανός που θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα ανταλλάγματα. Μπορεί η μετακίνηση του Κιβρακίδη να είναι στα σπάργανα, όμως ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με αγαπημένα του πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ