Γιάννης Μπουζούκης: Η «καψούρα» του Σαββίδη

Γιάννης Μπουζούκης: Η «καψούρα» του Σαββίδη

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν μπήκε τώρα στο «μάτι» του ΠΑΟΚ. Τον παρακολουθεί από την πρώτη μέρα που ο Γιώργος Σαββίδης τον είδε να αγωνίζεται. Αλλά τα λεφτά είναι πολλά.

Ήταν η μέρα των γενεθλίων του. Η μέρα που δεχόταν ευχές από όλους τους φίλους και γνωστούς. Η 27η Μαρτίου, ημέρα που γεννήθηκε πριν από 21 χρόνια. Ο Γιάννης Μπουζούκης ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο όπου φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έχει δίπλα του τον Χατζηγιοβάνη. Και ο Γιώργος Σαββίδης είχε βρει την κατάλληλη ευκαιρία.

«Χρόνια πολλά. Ό,τι καλύτερο», ήταν το σχόλιο του παράγοντα του ΠΑΟΚ, το οποίο σήκωσε μπόλικη σκόνη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δε συνηθίζεται ένας παράγοντας να εύχεται δημόσια σε ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες.

Δεν είναι παράνομο, φυσικά. Το αντίθετο. «Προδίδει» όμως μια κάποια… συμπάθεια. Κι εδώ δε μιλάμε για μια απλή συμπάθεια. Άλλωστε, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Ακόμα κι όταν μιλάμε για έρωτα ποδοσφαιρικό. Για ποδοσφαιρική… καψούρα.

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι αυτό ακριβώς για τον υιό Σαββίδη. Μια «ποδοσφαιρική καψούρα» που θα ήθελε να δει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτός υποκίνησε το ενδιαφέρον του «δικεφάλου» με το «happy birthday» του περασμένου Μαρτίου. Ο ίδιος υπέδειξε στον Μπράνκο το περασμένο καλοκαίρι το νούμερο ένα ταλέντο τούτη τη στιγμή στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Εκείνος βρισκόταν πίσω από το τηλεφώνημα στον Παναθηναϊκό και το «πόσο κάνει ο Μπουζούκης», στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού. Και όταν, πια, ανέλαβε ο Αμπελ Φερέιρα τον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης βρήκε ακόμα έναν σύμμαχο στην προσπάθεια να ανεβάσει στη Θεσσαλονίκη τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Φερέιρα πριν τον ΠΑΟΚ ήταν στην Μπράγκα. Και η Μπράγκα ήταν η πρώτη ομάδα που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό. Με τις ευλογίες του Πορτογάλου προπονητή βεβαίως – βεβαίως.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στον «τοίχο» του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι. Ο Νίκος Νταμπίζας αξίωσε περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Μπουζούκης είχε μόλις υπογράψει νέο συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός δε θα πουλούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του για… ψίχουλα. Ούτε και πρόκειται να το κάνει.

Το ποσό φάνηκε μεγάλο στον ΠΑΟΚ, που δεν επανήλθε ποτέ στην κουβέντα. Αλλά το όνομα του Μπουζούκη παραμένει σημειωμένο με έναν αστερίσκο στο πλάι εντός της Τούμπας. Και κυρίως παραμένει σημειωμένο στο μπλοκάκι του Γιώργου Σαββίδη, που κάθε φορά που τον βλέπει από κοντά τρελαίνεται όλο και περισσότερο για εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ