Συνεχίζεται το γαϊτανάκι: Πειθαρχική δίωξη σε Καραπαπά, αλλά όχι σε Μπέο και Σαββίδη

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι: Πειθαρχική δίωξη σε Καραπαπά, αλλά όχι σε Μπέο και Σαββίδη

Συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο μόνο ο Ολυμπιακός και οι παράγοντές του. Η ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Κώστα Καραπαπά, την ώρα που Αχιλλίεας Μπέος και Γιώργος Σαββίδης λένε ό,τι θέλουν, χωρίς να τους αγγίζει κανείς.

Δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο. Άλλωστε ακόμα και ο ίδιος ο Κώστας Καραπαπάς είχε δηλώσει πως περιμένει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Είναι πλέον συνηθισμένοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να καλούνται, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι δρουν, μιλούν και φέρονται όπως θέλουν χωρίς κανείς να τους ενοχλεί. Χωρίς κανείς να τους ζητά εξηγήσεις. Σημάδια της… εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται στο γραφείο του στον Βόλο, βγαίνει στα ραδιόφωνα και βρίζει και κανείς δεν ασχολείται. Ο Γιώργος Σαββίδης προκαλεί συνεχώς με τις αναρτήσεις του στο Instagram και κανείς δεν του δίνει σημασία. Η… ευαισθησία της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου αγγίζει μόνο τον Ολυμπιακό και τους παράγοντές του.

Η πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Κώστα Καραπαπά ασκήθηκε έπειτα από τα όσα συνέβησαν μετά το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ Γ΄ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α, β, δ και 3, 4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ