Ο Λεβαδειακός του «μαέστρου» Ανιγκό

Ο Λεβαδειακός του «μαέστρου» Ανιγκό

Ο Λεβαδειακός από την κόλαση της ζώνης του υποβιβασμού πέρυσι, φιγουράρει στη μέση της βαθμολογίας στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος χάρη στον χαρισματικό Ζοσέ Ανιγκό

Στη μέση ακριβώς του πρωταθλήματος, ο Λεβαδειακός που πέρυσι τερμάτισε μία ανάσα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (14η θέση με συγκομιδή 26 βαθμούς) αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις εκπλήξεις του πρώτου γύρου.

Αν κάποιος ψάξει τις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα δει ότι η ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της ομάδας. Με αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Ξάνθη, Κέρκυρα, Απόλλωνα, Σμύρνης, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μαέστρος» της, ο Γάλλος Ζοσέ Ανιγκό, ο γίγαντας κόουτς με την προϋπηρεσία στην Μαρσέιγ. (Υπό τις οδηγίες του, η ομάδα έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 2003-2004, αποκλείοντας τις Λίβερπουλ, Ίντερ και Νιούκασλ). Ένας σπουδαίος ποδοσφαιράνθρωπος που άλλαξε θαρρείς το DNA της ομάδας.

Σε συνολικά 15 αγωνιστικές οι Βοιωτοί έχουν 6 ισοπαλίες, 4 νίκες και 5 ήττες. Όσον αφορά την αξιοποίηση του ρόστερ την φανέλα του Λεβαδειακού φόρεσαν 23 παίκτες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ οι Επασί, Μητρόπουλος, Γιουσούφ δεν έχουν χάσει ούτε παιχνίδι! Αναλυτικά, ο Επασί έχει 1420 λεπτά συμμετοχής, ο Μητρόπουλος 1281 και ο Γιουσούφ 1413.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό είναι ο 24χρονος Πέτρος Γιακουμάκης που έχει σημειώσει 4 γκολ σε 14 συμμετοχές και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ ακολουθούν στην εν λόγω κατηγορία ο Νιάσε και ο αποχωρήσας Μπραντάο με 2 γκολ έκαστος. Γενικά, η ομάδα της Βοιωτίας σκοράρει ένα γκολ ανά 12,7 τελικές προσπάθειες και δέχεται γκολ ανά 14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ