ΑΕΚ: Καπνός χωρίς φωτιά για Ιωάννου

ΑΕΚ: Καπνός χωρίς φωτιά για Ιωάννου

Δεν έχουν βάση τα κυπριακά σενάρια για την ΑΕΚ και τον νεαρό στόπερ.

Χθες το πρωί προέκυψαν σενάρια από την Κύπρο που ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου, του 23χρονου στόπερ του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ, με ύψος 1,83 μ. ο οποίος γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από το καλοκαίρι του 2014 φοράει τη φανέλα της κυπριακής ομάδας.

Ο 23χρονος διεθνής αμυντικός (έχει γεννηθεί στις 10 Νοεμβρίου του 1995), ήταν πέρσι και είναι και φέτος βασικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ και έχει αγωνιστεί σε όλα τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Όπως ήταν… φυσικό τα χαρακτηριστικά του Ιωάννου ταίριαζαν σε αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ, αφού είναι δεδομένο ότι αναζητά στην αγορά έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό με ύψος και καλή τεχνική κατάρτιση, ωστόσο όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από το Μαρούσι, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είναι ο «εκλεκτός».

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο Ίβιτς δήλωνε άγνοια για τη συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία πιθανότατα ήρθε στο προσκήνιο από μανατζερικές «πηγές».

Άνθρωπος της ΑΕΚ πάντως βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο και παρακολούθησε αγώνες για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των «κιτρινόμαυρων». Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν περισσότερο διερευνητικό scouting παρά επίσκεψη για deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ