ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Μαουρίσιο, εκτός ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Μαουρίσιο, εκτός ο Μίσιτς

Στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα τέθηκε ο Μαουρίσιο που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ εκτός προγράμματος παρέμεινε ο Γιόσιπ Μίσιτς για λόγους αποφόρτισης.

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ, με στόχο να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα μετά το ισόπαλο 2-2 της Τούμπας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό, ο Άμπελ Φερέιρα είδα τον Μαουρίσιο να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και να θέτει εαυτόν διαθέσιμο για την επικείμενη αναμέτρηση στην Κρήτη, ενώ ρυθμούς ανεβάζει σταδιακά και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Γιόσπι Μίστς παρέμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης στα πλαίσια της ειδικής διαχείρισης των παικτών που έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Την Τετάρτη (06.11) η δουλειά ήταν αφιερωμένη στην άμυνα. Την Πέμπτη (07.11) σειρά είχε η επίθεση, με την αναμέτρηση στο Ηράκλειο να πλησιάζει.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με έμφαση στην κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο φινάλε διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο Γιόσιπ Μίσιτς έμεινε εκτός από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης για λόγους αποφόρτισης στα πλαίσια της ειδικής διαχείρισης των παικτών που έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επάνοδό του με το υπόλοιπο γκρουπ. Τέλος ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε με δουλειά στην πισίνα και το γυμναστήριο.Την Παρασκευή (08.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ