Στα δικαστήρια για τον Λέο Ζαμπά!

Στα δικαστήρια για τον Λέο Ζαμπά!

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση των δικαιωμάτων του Λέο Ζαμπά, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη... μέση ενός μανατζερικού «πολέμου».

Εδώ και καιρό to10.gr έχει αποκαλύψει τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αδερφών Κορνατσίνι και της εταιρείας «Elenko Sports». Οπως και τη ρήξη στις σχέσεις των Βραζιλιανοϊταλών  αδερφών με την εταιρεία μάνατζμεντ από τη χώρα του καφέ. Με το βαρύ ποδοσφαιρικό χαρτοφυλάκιο να περνάει κατά 90% στα χέρια της δεύτερης, η οποία έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα σχεδόν του συνόλου των παικτών της.

Εντούτοις, ο Λεονάρντο και ο Εντουάρντο Κορνατσίνι ήταν οι δύο ατζέντηδες που δούλεψαν για πολλά χρόνια για την «Elenko», βάζοντας στο πελατολόγιό της έναν πολύ μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών. Μεταξύ των οποίων και ο Λέο Ζαμπά. Με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να αποτελεί επίσης ένα από τα πιο «βαριά» χαρτιά της εταιρείας, αλλά και ένας ποδοσφαιριστής που δημιουργεί νέες τριβές μεταξύ των πρώην συνεργατών.

Ο Λέο Κορνατσίνι βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, είτε τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί στη χώρα μας (Λούκας Σάσα, Ντάγκλας Εντουάρντο κλπ) και τελευταίο συνάντησε τον Ζαμπά. Μια συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα και από την οποία προέκυψαν ενδιαφέρουσες ιστορίες. Αλλά και δύο αναρτήσεις, που δείχνουν τη στάση του παίκτη.

Η «Elenko» και τα αδέρφια Κορνατσίνι, λοιπόν, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για τα δικαιώματα του Ζαμπά. Για την ακρίβεια, οι Κορνατσίνι θέλουν να πάρουν δικαστικά ποσοστό από τα deals που θα κάνει από εδώ και πέρα ο παίκτης ή ολόκληρη την εκπροσώπησή του.

Εντούτοις, ο Ζαμπά έχει πάρει θέση για το θέμα. Και ουσιαστικά αποδέχεται ότι είναι ποδοσφαιριστής της βραζιλιάνικης εταιρείας. Καθώς σε αυτήν έχει βάλει την υπογραφή του. Εντούτοις, όπως υπονόησε σε απάντηση που έδωσε στον Κορνατσίνι, στη φωτογραφία που πόσταρε στα social media, εάν το δικαστήριο πάρε άλλη απόφαση, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει να συνεργάζεται με όποιον δικαιωθεί.

«Είμαι πολύ περήφανος που έχω υπάρξει μέρος της καριέρας σου. Είθε ο Θεός να σε ευλογήσει», έγραψε ο Κορνατσίνι στο Instagram, ποζάροντας με τον παίκτη του ΠΑΟΚ στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να απαντάει με νόημα πως: «Ασχετα με ό,τι θα συμβεί, θα είσαι πάντα μαζί μου αδερφέ μου, σε ευχαριστώ που με επισκέφθηκες».

Η λύση για τα δικαιώματα του Ζαμπά θα δοθεί στα δικαστήρια. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να βγει νικητής ο Κορνατσίνι στη συγκεκριμένη διαμάχη. Καθώς οι δύο πλευρές έχουν άριστη συνεργασία. Και σε όσα deals έχουν εμπλακεί, έχουν ευοδωθεί. Εντούτοις, η «Elenko» είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης στη διεθνή αγορά και ο Δικέφαλος δεν θέλει να πάρει θέση. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ζαμπά είναι ουσιαστικά το πιο ακριβό περιουσιακό «στοιχείο» του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ