Αναβλήθηκε για τις 21/11 η απολογία του Σάββα Θεοδωρίδη

Αναβλήθηκε για τις 21/11 η απολογία του Σάββα Θεοδωρίδη

Η εκπρόσωπος του Σάββα Θεοδωρίδη ανέφερε ότι ο πελάτης της ενημερώθηκε για την κλήση του από τις ιστοσελίδες και δεν είχε λάβει γνώση για την πειθαρχική δίωξη – Αναβολή για δύο εβδομάδες στην απολογία του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα απολογηθεί τελικά ο Σάββας Θεοδωρίδης για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια, καθώς η πλευρά του επίτιμου προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ζήτησε και έλαβε αναβολή.

Η εκπρόσωπος του Σάββα Θεοδωρίδη επικαλέστηκε μη νόμιμη κλήτευση και ανέφερε ότι ο πελάτης της ενημερώθηκε για την κλήση του από τις ιστοσελίδες και δεν είχε λάβει γνώση για την πειθαρχική δίωξη που του άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Η πειθαρχική δίωξη κατά του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε στα γραφεία της πειραϊκής ομάδας, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, γεγονός που σημαίνει ότι δεν ενημερώθηκε προσωπικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Η δικηγόρος του εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής και ζήτησε αναβολή δύο εβδομάδων, καθώς επισήμανε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης θέλει να παραστεί και να απολογηθεί ο ίδιος προσωπικά.

Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, δεν γνώριζε για την κλήση του, με αποτέλεσμα να λείπει στο εξωτερικό, ενώ την άλλη εβδομάδα έχει μια υποχρέωση που αφορά την υγεία του. Ως εκ τούτου το δικαστήριο έδωσε αναβολή, με την δικάσιμο να ορίζεται για τις 21/11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ