Super League για ΠΑΟΚ-NOVA: «Όχι στη δημόσια αντιπαράθεση»

Super League για ΠΑΟΚ-NOVA: «Όχι στη δημόσια αντιπαράθεση»

Η διοργανώτρια Αρχή πήρε θέση στη διαμάχη της NOVA με τον ΠΑΟΚ.

Το αίτημα του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ απορρίφθηκε από τη NOVA, με την συνδρομητική τηλεόραση να τονίζει ότι «oι ώρες διεξαγωγής των αγώνων δεν μπορεί να γίνονται γιο-γιο…».

Αργά το βράδυ της Πέμπτης η Σούπερ Λίγκα πήρε θέση στη διαμάχη της NOVA με τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας έμμεσες αιχμές για την στάση της Nova να αντιπαρατεθεί δημόσια μέσω διαρροών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή: «Ας μιλάμε λιγότερο, όχι στη δημόσια αντιπαράθεση»!

Αναλυτικά η επίσημη θέση της διοίκησης του συνεταιρισμού:

«Η Super League, ως ο φορέας διοργάνωσης του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, σεβόμενη πρωτίστως το θεσμικό της ρόλο, επιλέγει την απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους των άλλων συνδεδεμένων, ή μη, με το χώρο του ποδοσφαίρου φορέων και όχι τη δια διαρροών δημόσια αντιπαράθεση, εφόσον προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα ή αίτημα που χρήζει συζήτησης, ρύθμισης ή αντιμετώπισης.

Άλλωστε, όλοι όσοι έχουμε την νομική και ηθική υποχρέωση προστασίας και αναβάθμισης του ποδοσφαίρου, συμφωνούμε πως οι δημόσιες τοποθετήσεις, είτε ενσωματώνονται σε επίσημες ανακοινώσεις, είτε εκφράζονται δια της μεθόδου της «διαρροής» ή δημοσιευμάτων, θα πρέπει να χαρακτηρίζονται κυρίως από το βασικό συστατικό της ποιοτικής πληροφόρησης του φίλαθλου κοινού και σε κάθε περίπτωση να μη δημιουργούν περιβάλλον αρνητισμού, ή ακόμη χειρότερα πλαίσιο δημόσιας αντιπαράθεσης.

Ας μιλάμε λοιπόν, όλοι ανεξαιρέτως, λιγότερο και ας αφήσουμε ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους να απολαύσουν το Πρωτάθλημα Super League, το οποίο κατά γενική παραδοχή, αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές, στέλνει μόνο θετικά μηνύματα μέσα από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ