Στην Κύπρο για τον Βούρο ο Ίβιτς

Στην Κύπρο για τον Βούρο ο Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να βρεθεί στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Πραξιτέλη Βούρο και να έχει πλήρη άποψη για το αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Ο Πραξιτέλης Βούρος φέρεται να είναι ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο… μάτι ο Ίλια Ίβιτς για την ενίσχυση της ΑΕΚ τον Γενάρη.

Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δεδομένη παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης στην Κύπρο της επόμενες μέρες για να τσεκάρει από κοντά τον παίκτη και να έχει πλήρη άποψη για τις δυνατότητες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωπος της ΑΕΚ φέρεται να παρακολούθησε και το ματς του ΑΠΟΕΛ με την Καραμπάγκ για τους ομίλους του Europa League την Πέμπτη, όπου ο Βούρος ήταν βασικός κι αρκετά καλός στη νίκη της κυπριακής ομάδας με 2-1.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίζεται στην κυπριακή ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, οπότε κι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, την ομάδα που τον ανέδειξε από τις ακαδημίες του.

Η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού δεν είναι εύκολη, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, ως το 2022 με την κυπριακή ομάδα, στην οποία είναι βασικός έχοντας 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ