ΑΕΚ: Το «ξενέρωμα» και το… πείσμα του Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Το «ξενέρωμα» και το… πείσμα του Ολιβέιρα

Η μη κλήση στην εθνική Πορτογαλίας που... χάλασε τον φορ της ΑΕΚ, αλλά του δίνει και τεράστιο κίνητρο για τη συνέχεια.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα βρίσκεται τελικώς στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα προσεχή παιχνίδια της εθνικής Πορτογαλίας, με τον φορ της ΑΕΚ να μένει εκτός των επιλογών του ομοσπονδιακού προπονητή των Ίβηρων.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι η αλήθεια πως απογοήτευσε πολύ τον Ολιβέιρα. Ο έμπειρος άσος περίμενε πως οι εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο θα του εξασφάλιζαν την επιστροφή του στην εθνική.

Χθες, ο Ολιβέιρα ήταν σε… αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να ανακοινωθούν οι τελικές επιλογές. Όπως είναι λογικό όταν έγινε γνωστό πως τελικά θα βρίσκεται εκτός, «ξενέρωσε». Ωστόσο, μιλώντας με τους συμπαίκτες του έδειχνε και πεισμωμένος. Προκειμένου να κερδίσει τη θέση που… έχασε χθες, μέσω των εμφανίσεων του με την ΑΕΚ.

Ο Ολιβέιρα θέλει πολύ να γυρίσει στην εθνική και ξέρει πως η Ένωση μπορεί να αποτελέσει το «εισιτήριο» για αυτό. Κάτι που φυσικά μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και για τους Κιτρινόμαυρους. Να σημειωθεί τέλος πως τη θέση του Ολιβέιρα στις επιλογές του Σάντος πήρε ο Έντερ. Ο παίκτης που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στον τελικό του Euro 2016, όμως είχε να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας σχεδόν για έναν ολόκληρο χρόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ