Ανεβάζει ρυθμούς και επιστρέφει στη δράση ο Βαρέλα

Ανεβάζει ρυθμούς και επιστρέφει στη δράση ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του και πλέον χρειάζεται μόνο λίγες μέρες για να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Καλά νέα φαίνεται πως έρχονται από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς ο Φερνάντο Βαρέλα όσο περνούν οι μέρες ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στις αρχές Οκτωβρίου, μπαίνοντας στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και από τότε έχει ξεκινήσει τις ατομικές θεραπείες για να γυρίσει πιο δυνατός.

Μάλιστα χθες (7/11) ο 31χρονος ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα που ακολουθεί και όλα δείχνουν πως σε μικρό χρονικό διάστημα θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για να ενισχύσει τις προσπάθειες του «δικεφάλου του βορρά».

Ο ίδιος με ανάρτηση του στα social media δείχνει έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή τονίζοντας: «Είμαι σχεδόν έτοιμος για την επιστροφή μου, αλλά σε διαφορετικό μοτίβο, θέλω να κάνω την διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ