Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Δώνη ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Δώνη ενόψει ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ίδια την ενδεκάδα της Τούμπας

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague (10/11, 19:30).

Σύμφωνα με αυτά που δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δύσκολα θα αλλάξει την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Έτσι ο Διούδης αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ. Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Ινσούα θα συνθέτουν την άμυνα, ενώ τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης και Δώνης. Ο Μπουζούκης θα κινείται ως δεκάρι πίσω από τον Μακέντα, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Χατζηγιοβάννης και Ζαχίντ.

Καμπετσής, Αποστολάκης, Κολοβός και Χατζηθεοδωρίδης δοκιμάστηκαν με τους βασικούς σε κάποιες από τις ασκήσεις, ωστόσο η ενδεκάδα δεν αναμένεται να αλλάξει.

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι της ΑΕΚ και εστίασε στο που θα πρέπει να «χτυπήσουν», καθώς ο ίδιος δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μετά την αποβολή του στην Τούμπα.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη και η απολογία του τεχνικού των πρασίνων και ο Δώνης αναμένεται να τιμωρηθεί με κάποιες μέρες αποκλεισμού από τον πάγκο, που όμως δύσκολα θα υπερβαίνουν τις δύο αγωνιστικές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσει το ντέρμπι της Κυριακής από ένα μπουθ του ΟΑΚΑ και στον πάγκο θα βρίσκονται οι συνεργάτες του, Αγγελίνας και Μένταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ